Tugba82 13 günlük bebeğimin vücudunda kırmızı lekeler var neden bilmiyorum resim nasıl ekliycem bakıp yardımcı olur musunuz
Bebegimm1 Tugba82 bana isilik gibi geldi çok mu kalın giydiriyorsunuz ama mutlaka doktora gidin belki farklı bir şeydir
Tugba82 Kaderci bende öyle tahmin ettim çok kötü bişey değildir dimi alerji ne gibi sorunlar yaratır bu lekeler dışında
Kaderci Tugba82 canım alerji için iğne yapıyorlar ve ilac veriyorlar ve alerji yapan şeyi bulup verme. Benim oğlumda oldu ben kendim buldum
Bebegimm1 Tugba82 sıcaktan isilik olurlar eğr siz üstündekileri evin sıcaklığına göre giydirirsnz isilik olmaz inceltin üstündekileri banyo yaptırın bakalım azalıyor mu
Tugba82 -erCansu- iki alt pijama bi kısa kollu zıbın üzerine de üst kıyafetini giydiriyorum şapka eldiven
-erCansu- Tugba82 aslında çok giydirmemişsin ama evım dereceside önemli tabi kıyafetlerine yumşatıcı falan koyma çok sarıp sarmalama istersen gözlemle bakalm yıkadın mı bebişi bn oğlumu dalin şampuanla yıkamştm bikere oda böle isilik yapmştı