RedFlower_ Kızlar kilo aldım 65 kilo olmuşm Özellikle göbek basen üst bacak kilolu duruyor Bedenume uygun nasıl bir model alsam ya birde Trendyol dan. Güvenilir resimdeki gibi gelen kaliteli sayfa varmı
Oglumcanim_ RedFlower_ 65 kilo hayalim :)) 85 kiloyum . Moralim sıfır . Gecelik giyemiyorum utanıyorum . Bi alttaki yorumda vücut çorabı denilmiş ama daha cok belli etmez mi ki bilemedim :))
Kaymaklibiskuvi RedFlower_ ben 65 kiloyken öyle dantelli şeyler giymiyordum canım ağa takılmış balık gibi hissediyordum 😂 düz bir şey almıştım belden oturan zayıf gösteriyordu trendyol prımoda vizon saten gecelik yaz çıkar
Miskokulum22 RedFlower_ vücut çorabı kesinlikle bende sizinle aynıyım 65 kg ve basen sorunsalı ama vücut çorabı çok iyi
HazelZM Ben trendyoldan aldım şu vücut çoraplarına erkekler bayılıyor bence yani aldığım yerden yorumlar bayağı iyiydi bende aldım kocişkom çok beğendi 🤣 hem kusurları gizliyor süper bişey
Gmzeabduygzefe Oglumcanim_ ben evlendiğimde 59 kiloydum. 93 kiloyla doğum yaptım. Şu an 80 kiloyum. Ama gayette geceliğimi de giyiyorum. Utanmayın sakın onlar bizim eşlerimiz bizi her halimizle beğenirler emin olun kendinize güvenin ❤️❤️
Gmzeabduygzefe Oglumcanim_ bu arada vücut çorabı mutlaka almalısın. Aksine daha zayıf ve zarif duruyorsun 🫢
Pare66 Allah sizi geceliği hele bir de seksi geceliği giyip napacagniz ayolll, yatin uyuyun erkekler sanki napiyoooo şunları sevindirik yapmayın. 😁😁😁😁😁😁😁😁😁