MinikPrensesannesii Kızlar yarın yaptırcam heyecanlıyım😂😂aranızda yaptıran var mı süreç nasıl ilerlesi şekile nasıl karar verdiniz bilgi alabilir miyim🌺
melrosee MinikPrensesannesii Bende dün yaptırdım, önlem amaçlı sürekli vazelin sürüyorum kulak çubuğu ile fakat sürekli boya çıkıyor sürerken yaşadınız mı aynı durumu ? Birde kabuklanma oldu mu sizde ?🌸
Keceart MinikPrensesannesii öncesi sonrası paylaşırmısımız bende yaptırmak istiyorum önümüzdeki ay Bide nerde yaptiriyosınuz
DerinTuana MinikPrensesannesii ilk üc gün su degdirmedim ara ara vazelin sürdüm.Onun sonrasında ekstra bir sey yapmadım
ozlemmm melrosee Biraz boya cikar. Kabuklanma da normal. Biy ciksa bile yagli bir cildiniz varsa 8-9 ay gidiyor. Benim cildim yagli olmasina ragmen 1 seneyi gecti tamamen silinmedi bile
MinikPrensesannesii melrosee Perşembe günü yaptırdım kurudukça vazelin sürdüm kabuklanma olmadı bugün duş aldım çok doğal duruyor şuan evet biraz boya akıyo normalmiş o da 3 hafta sonra ikinci seans yapılacak zaten önemli olan son seans dedi kadın
MinikPrensesannesii melrosee bu . Benm kaşlarım berbat haldeydi yanlış aldı kuaför ve boşluk vardı döküldü baya şimdi bu şekilde oldu ikinci seanstan sonra tam olarak şekillenip oturacak
melrosee MinikPrensesannesii Çiçek gibi olmuş 🌸❤️ Bende kendi kaşımı kendi kendime bozdum 😂 Sonuçtan bende memnunum , rötuşdan sonra herşey daha da oturacakmış öyle diyorlar . Bende sonucumu paylaşayım aşağıda 🙈
MinikPrensesannesii melrosee evet canım son seanstan sonra daha güzel olcaz😂 eski kuaförüm çok iyiydi tayinden dolayı başka bi ilçedeyiz mahvetti 3 aydır düzeltmek için uğraşıyorum