Elisa34 kubusunoglu biz pazartesi olduk hiç bi aksilik yaşamadık hafif huzursuzluk dısında iki omuzdan bi bacaktan vurdular iğne vurunca çok ağladı bi de o
kubusunoglu Elisa34 çok geçmiş olsun normalde bizde bugün vurulcaktık hemşire hanım gelmemiş yarına kaldı aşı günleri geldikçe çok stres yapıyorum hemen bitsin istiyorum☺️ Bebek hissetmiyorlardı büyükçe ağlaya başlıyorlae maalesef 😊🙏🏻
kubusunoglu gulceninannesiii Çok geçmiş olsun 🙏🏻 bizde bugün olcaktık hemşire gelmemiş yarına kaldı 😊
Fatos1905 Kızlar bide menenjit aşısı yapan varmı tereddütteyim ben ya yapan varsa nasıl sorun çıktı mı yan etki falan bide koldan mı bacaktan mı kaç doz dr gidicem ama ikilemdeyim 🥹
Gizem12 kubusunoglu 3 tane vuruluyor 2 kol 1 bacak o gün full dışarıda olduğumuz için ateşi vs.cikmadi dışarıda olduğumuz için keyifliydi
Elisa34 kubusunoglu teşekkür ederim evet büyüdü ya ağlarken hep iç çekti çok üzüldüm ama hersey onlar için neyseki temmuza kadar aşı yok bi tek menenjit kaldı onu bi ay sonra vurdurun iki aşı arasında bi ay olmalıymış
Gizem12 kubusunoglu o zaman memleketteydim babamlar sahile götürdü bizi doğum günü kutlaması pasta VS. Açık hava iyi geliyor bana göre