asude456 13 aylık bebeğim 15 gündür hiç bişey yemiyor mama sandalyesine koyduğum an ağlıyor ben veriyorum olmuyor önüne koyuyorum yemiyor ağlıyor valla çok yoruldum artık geçicimi bu
Efeveannesi asude456 bizimde aynı sadece emerek günü geciriyo bir ay olcak nerdeyse çorba pankek yemek hiç bişey yemiyo 😔
Birbebekkkbircicek asude456 emiyor mu 18 aylık bir haftDır böyle ağzında tutuyor püre yerdi zaten onu da istemiyor çok yoruldum
Baakpnr- asude456 13 ay 11 günlük kızım yemeyi aşırı seven bir bebekti 3 azı diş çıkarıyor aynı anda asla bir şey yiyip içmiyor ben de saldım artık moralim bozuldu çünkü , sizin de diş sancıdır , diş görünmüyor olsa bile böyle başlıyor yavaş yavaş
Maya1 asude456 doktorum bana 4 saat 5 saat yedirme hicbir sey demisti. Oyle yapa yapa su an mama sandalyesine kendi gider oldj
Efeveannesi asude456 çok iştahlı yemese de tarhana çorbası pankek bunları az da olsa yiyodu elma falan şimdi hiç bişey yemiyor
reryilmaz Üzülmeyin benim yeğenim 3 yaşına girecek hala zorla ağzına tikiyo annesi kusarak yemek yiyor. Sakın zorlama gibi hata yapmayın bir kaç gün kendi haline bırakın bir öğün yemedi ise diğer öğüne kadar hiç bişey vermeyin emiyor mu bu arada emiyorsa onunda etkisi vardır memeyi bırakırsa daha güzel yemek yemeye başlayabilir ona güveniyor olabilir inşallah düzelir ama dediğim gibi geri tepiyor sakın zorlamayin.
asude456 Birbebekkkbircicek mama içiyor. Görünce çıldırıyor hatta yemek yemek istemiyor iştahla ilgili bi problemi yok olsa mamada içmez ama yemek istemiyor