HONEYBABY_ Sizce bebek için altın künye mi daha iyi olur yoksa gümüş künye mi? Kullananlar yorum yaparsa iyi olur yani gündelik kullanımda hangisi daha iyi?
Nilay_80 HONEYBABY_ altın künye derim susarım🌸 ama gündelik de kullanacaksanız gümüş. Güven olmaz çünkü kopar kayıp olur. Evinize biri gelir alır anlamazsınız. Bu devirde herşeyi düşünmek lazım tabiki 🌼
Show_must_go_on HONEYBABY_ Altın künye aldık ama kızım hiç takmadı neredeyse sürekli çekiyor taktırmıyor canı acımasın diye hiç takamadım. Gümüş alıp deneyin isterseniz önce
HONEYBABY_ Show_must_go_on bebeğim daha küçük çekecek kadar büyük değil. Kardeşim küçükken takmıştık onunla büyüdü çok seviyordu hatta koptuğunda o bize gösterdi. Konuşmuyordu ozamn kendi diliyle birşeyler söyleyip kolunu göstermişti😊
Deletedmom_39 HONEYBABY_ konuyla alakalı olur mu bilemeyeceğim ama kaynanam eşimin bebeklik altın künyesini saklamış (36 yıl) 🥹 bizim bebeğimiz olunca onu taktı
Roseses Kızımın da künyesi altın çok seviyorum ben kız çocuklarına çok yakıştırıyorum bir de anneler gününde anne kız aynı bilekliği hediye etmişti eşim kızımla aynı bilekliklerimiz iki koluna birden takıyoruz rahatsız olmuyor seviyor alıştığı için Zaten hatıralık şeyler Allahım onlara kadar muhtaç etmesin ama bir ömür satmam kızımın bebeği olunca ona veririz :)
Deletedmom_875 Altın bence. Doğumda annemler isminin yazdığı bileklik aldi, kaynanam da anne kız nazar boncuklu olan kunyelerden takım almış bana ve kızıma. Günlük olarak takacaksaniz zincirli olanlar spor güzel oluyor bence
Moana HONEYBABY_ altın künyesi var oğlumun. Ben seviyorum sonuçta her zaman yanındayız ben sorun olacağını sanmıyorum
Senorita HONEYBABY_ kızımın altın kunyesi var takmadım ama kayb olur falan, gümüş almak istiyorum çok tatlı duruyor kızlarda