biraslanmiyavdedi 20 aylık oğlum emziği 3günlükken tuttu ve bu zamana kadar hiç bırakmadı tam bir emzik bağımlısıydı gece gündüz, uykuya asla emziksiz geçemezdi, azaltarak bırakamıyoruz (önceleri de çok denedim sadece uykuya geçerken falan verdim ama bırakamadık bi türlü) 3gün önce karar aldım ve emzikleri kaldırdım hiç bir şekilde vermedim ilk gün uykuya geçerken çok ağladı ama vermedim gece uyandı bi sürü ağladı yine vermedim pes etmedim kucağıma aldım sakinleştrmeye çalıştım. Gündüzleri aramıyor artık sadece uyku geçişlerinde ağlıyor biraz ama 2. Ve 3. Gün ilk günkü kadar çok ağlamadı şükür. Böyle böyle bıraktık diye düşünüyorum inşallah unutur tamamen ve inşallah bi yerde birinde tekrar görüp emzik diye tutturmaz🙏 sizde bence birden kaldırın başka şeylerle oyalamaya çalışın çünkü bence azaltarak bırakılamıyor diye düşünüyorum. Başta illa ki zor olcak ama öyle böyle alışcak. Ben artık sinir olmaya başlamıştım sürekli ısırmasından delmesinden ağzından bırakmamasından ve kauçuk kullandık hep, belli bi müddet kullanıp değiştrsekte emzik kokuyor ne kadar temizlersen temizle, çocuğun ağız kenarları yanakları kokuyordu onu da hiç sevmiyordum ama bakalım inşallah bıraktık diye düşünüyorum🙏 darısı sizin başınıza🤲🌸