Mantarsoteee17 20 günlük bebeğim ağzında pamukçuk var fazlasıyla. Emmeyi bırakacak bu gidişle. Başına gelen varsa neler yaptınız kızlar ?
burcuo Mantarsoteee17 Geçmiş olsun, başıma gelmedi ama hastanede emzirme öncesi karbonatlı su yap pamukla göğsünü sil demişlerdi. Pamukçuk olmasını engellermiş.
Zehra2205 Mantarsoteee17 benim doktorum karbonatlı su ile bebeğin ağzının içini dilinin üstünü sil demişti. Tülbent yada spanç ile batırıp silerdim bende iyi gelmişti.
Liya01 Mantarsoteee17 merhaba benim bebeğim daha 4 günlük hemen pamukçuk olmaya başladı ağzı annem karbonatlı su yaptı kulak çöpünün ucunu batırıp sildik bir güzel hiçbir sıkıntı olmadı ☺️
Mantarsoteee17 Damla şeklinde mi 20 günlük daha kullansam sorun olurmu sizin bebeğiniz nekadarlıktı Asmina05
Mantarsoteee17 Zehra2205 karbonatlı su zarar vermez değilmi bebeğe. İyi değil diyolar o yüzden bebeğimin ağzına süremedim
ppzeynep Mantarsoteee17 Ben karbonatla geçirmiştim oğlumdakileri ama çok yaygınsa doktor Mikostatin damla yazar. Yenidoğandan itibaren kullanılanileceği yazıyor prospektüsünde. Daha da ilerlemeden müdahale etmelisiniz. Mutlaka doktor görsün.
birmelekannesi0 Mantarsoteee17 normal karbonatlı suyla değil eczaneden İngiliz karbonatı alın onunla silin ben öyle yaptım birde fungastatin kullandık 3 günde geçti Ondan önce 2 kutu mikostantin kullanmıştık fayda etmemisti