Tatli_Bir_Anne_ Bu uygulamaya da reklam saçmalığı gelmiş, çok gıcık değil mi ? Yorum yaparken cümlenin arasında reklam beliriyor, reklamı kapatmak için de resmen cebellesiyoruz. Bu kadar saçma bir reklam anlayışı da hicbir platformda görmemiştim ! Çok can sıkıcı…!
Annebebek7856 Tatli_Bir_Anne_ katiliyorum bide genelde cocuk kucagimda uyurken giriyorum reklamin sesiyle uyandi kac defa 🤦♀️
Tatli_Bir_Anne_ Gizem12 burada da yoktu, yeni gelmiş ama çok sınır bozucu ya, yaptığım yorumu paylaşamasan reklam izlemek nedir
Jelibonsmom Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
DerinTuana Jelibonsmom bütün ekranı kapladıgı için saati cekmek mümkün olmuyor.Bınun için baska ne yapabiliriz?
Tatli_Bir_Anne_ Jelibonsmom uygulamaya girdim, su yorumunuzu okuyamasan bir reklam geldi, bu cevabi yazarken de 2. Reklam geldi, siz buradan anlayın iste
alpsmother_ Kötü olan aslında reklamların pat diye birden yüksek sesle girmesi valla ben zaten bebeğimi ayağımda sallarken ya da gece yatarken giriyorum uygulamaya çocuk uyanıyor bende amaan deyip kapatıyorum uygulamayı 🤷🏻♀️
Metehan2222 Mesela şu an ayağımda sallıyorum çocuğu tam uyudu derken yüksek sesle reklam girdi. Zaten telefonu sessizde kullanıyorum. Ayrıca reklamların süresi çok uzun ve kapatması zor. Ben de reklam çıkınca amaaan diyip kapatıyorum uygulamayı
Jelibonsmom Metehan2222 Reklam çalışmaları hala sürüyor. Kapatılması zor reklamlarla ilgili çalışma yapılmaktadır. Haricinde 15 dakikada 1 reklam şeklinde ayarlı. Haricinde sorunlar için ekranı aşağıya çekerek ekran görüntüsü alabilirsiniz. Böylelikle saatte görünecektir.
Jelibonsmom DerinTuana Reklam çalışmaları hala sürüyor. Kapatılması zor reklamlarla ilgili çalışma yapılmaktadır. Haricinde 15 dakikada 1 reklam şeklinde ayarlı. Haricinde sorunlar için ekranı aşağıya çekerek ekran görüntüsü alabilirsiniz. Böylelikle saatte görünecektir.
DerinTuana Jelibonsmom anladım ama benım sorunumda tam olarak o zaten.Bütün ekranı kapattıgı için saat vs gozukmuyor.Neyse tesekkur ederim ilginizi için
DerinTuana Jelibonsmom Hangi mailimi kullandıgımı giris bilgilerimi bilmiyorum malesef,otomatık giriyor.Ama gorse olarak gösteriyim size
Jelibonsmom Tatli_Bir_Anne_ Sık görüntüleme sağlıyorsunuz, bu durumu ekran görüntüleriyle mail adresimize atarsanız Naime hanım ilgilenecektir 🙏🏻
Tatli_Bir_Anne_ Jelibonsmom hele ki azar reklamları varya tam bir ölüm, resmen kapatmak için cebellesiyoruz. Uygulamayı sileceğim bu gidisle