Serifekmroglu1 Kızlar merhaba misafirliğe geldim bebeğimi uyutup kanepeye koydum arkadaşımın oğlu uyandırıp tuzlu çekirdek vermiş tuzunu emip çekirdeği atmış bişey olurmu su verdim çok az emzirdim bide bişey olurmu kaila göz arası oldu off
whitechocolatemochaa Serifekmroglu1 3 aylık cocuga cekirdek mi verilir ya boğazına kaçsaydı, tepkinizi göstermişsinizdir insallah allahım bu insanlar delirticek beni
Serifekmroglu1 whitechocolatemochaa yaa gösterdim tabiki aklım çıktı elimi ağzına sokup baktım direk Allahtan bişey olmadı ama tuz bişey yaparmı diye korkuyorum
Ysgl26 Çekirdeği veren de çocuk kızsanız ne olacak ki. Yalnız bırakmamalıydınız. Bişy olmaz o kadarcık tuzdan ama allah korusun çekirdek boğazına kaçabilirdi
Serifekmroglu1 Ysgl26 ya uyuyordu zaten sürekli kucağımda gezdiremedim ki zaten yanlızdı odada ben çıkınca girmiş çocuk
Ysgl26 Serifekmroglu1 olsun odada bile olsa yalnız bırakmamalısınız hele ki küçük çocuk varsa evde..aklınıza gelmeyecek.şeyler yaparlar. yanınızda uyutun ben öyle yaptım hep biyere gidince bile.. uyumuyosa huysuzlanıyosa da çok oturmazdım yapacak bişy yok
Serifekmroglu1 Ysgl26 huysuzluk yapmıyor ama dediğim gibi sürekli kucağımda gezdiremem olacağı varmış yapacak bişey yok