ahkalbimm eda-ela Esra erolda görünce dedim ıyy 😬 ama sizin üzerinizde bayıldım 😍 elbise cidden çok güzelmiş fiyatı ne bedeni kaç 😍
eda-ela Gizem12 ürünün orijinali 3000 TL bu birincisi, ikincisi o kadar ağır ki koskoca ADL abiye kategorisinde satıyor bir fotoğraftan ne kadar emin olabiliyorsunuz
eda-ela Üstü simli kuyruklu katlı ve ağır taşınmasında bile zorlandığım bir elbise nasıl günlük olabilir giyene helal olsun ne diyim😂
eda-ela anataraf1leoparbenim pardon adil ışık birazdan bu mesajınıza karşılık özür mesajı atacak biz yanlış kategorilendirmişiz diye çok biliyorsunuz😂😂
anataraf1leoparbenim eda-ela adil ışık olması abiye anlamına gelmez.Bende adil ışığın gömleği eteği tuniği vs birçok kıyafeti var ne yani adil ışık gömlek aldım diye bende abiye diye mi satayım ?
eda-ela anataraf1leoparbenim ben size markanın adından bahsetmedim adil ışıkta dümdüz tshirt de var sizce ben bunun farkında değil miyim? Hani Mağazaların içinde kategoriler olur üst giyim alt giyim gece elbisesi abiye diye adil ışık bu elbiseyi Abiye kategorisinde etiketinde satıyor anlatabiliyor muyum acaba?