Piiiiiinaar Kızlar bebeğim 7 aylik yataktan düştü kafa üstü. Buz vs koyduk ama onun dışında ne yapabilirim. Hareketleri bakışları vs normal anormallik yok. Göz takibi var. Nelere dikkat etmem lazım doktora gitmem gerekir mi acaba iç kanama vs var mıdır başına gelen var mi
yeniannee1 Piiiiiinaar bir kaç saat uyutmayın genelde hep düşüyor bebekler yataktan korkmayın bişey olmaz inşallah uyutmayın sadece
Senanurkmrc Piiiiiinaar 2-3 saat uyumasın. Hareketlerini takip edin kusma istahsızlık olursa gel demişti bizim doktorumuz her çocuk bir kez düşer ama Allah koruyor heralde korkma canım
tatlibiranneo Piiiiiinaar yatak yüksekse bir acile götürün ne olur ne olmaz dışarıdan belli olmuyor bazen
Ucansupurge Piiiiiinaar bebislere buz konmaz canım bir daha düşerse aklında olsun. Denge kaybı ,hareketlerde yavaşlama, gözlerde kayma, kusma , uyku hali yoksa ve halinden memnunsa bir problem olmaz
Piiiiiinaar yeniannee1 2 saat beklemek geç olur mu şuan birşeyi yok ama geç olursa diye korkuyorum. Birde bişey yedirmek uygun mu şuan emzirmek dışında
_YanakReisinAnnesii Piiiiiinaar yatagınız yüksek mi? Kafa üstü düştüğü için bence doktor görse iyi olur
Senanurkmrc Piiiiiinaar bizimde öyleydi hatta daha küçüktü çocuğum Allah koruyor emin ol ateşinide kontrol et ara ara. Birde doktorun numarası varsa arayıp sor istersen
tatlibiranneo Piiiiiinaar acile gidin gözetim altında tutsunlar içten çatlaklar olabilir dışarıdan anlaşılmaz
basaksahinx Piiiiiinaar yani korkutmak istemem 4 aylıkken düşmüştü arkadaşımın çocuğu o an çok ağladı sonra sakinledi uyutmadılar ama devlet hastanesinde mr çekildi pıhtı atmış gözlem altında tuttular 2 gün sonra taburcu ettiler.
Piiiiiinaar basaksahinx ya bende iste ndan korkuyorum geç olur mu 2 3 saat bekleyip farkrtmezse birde geç olursa biseyler için birde yatagimizda yüksek
Piiiiiinaar basaksahinx merhaba bizde de röntgen çekildi bir sıkıntı çıkmadı. Tomografi için üniv. Yönlendirdiler orada da herhangi bi sikintili bir durum gozlemlenmedigi için cekmediler zararlı diye gözlemleyin dediler. Arkadaşınızın bebeginde ne gibi çıkıntılar vardı ki
Deletedmom_62 Piiiiiinaar geçen bir arkadaş paylaştı hersey normal diye goturmemisler 2 ay sonra artık neden suphelendiler bilmiyorum doktora götürmüşler ve bebegin kafa tasinda çatlak varmis bence götürün yatak da yuksekmis iciniz rahat olur
Piiiiiinaar Deletedmom_62 yaa of doktorumuza yazdım bakalım başka bir doktora daha yazayım. Hangisi erken cevap verecek bakalim
yasacmalamalo Piiiiiinaar bence bir git göster derim bnmki de geriye düşöüştü banyoda tak dedi kafası uyku saati geldiği için dayanamadı uyudu ama ben rahat edmedim yarım saat snra kaldırıp götrdm yemesine içmesine kusma vs bakın öğürür tarzda kusarsa geln demişti sukur olmadı gtmedım
Annis-ogul Gercekten cok gecmis olsun ama ….. Hâla Hâla yatağa koymaya devam ediyorsunuz ya pes.burda kac cocuk daha yataktan düşecek acaba çok merak ediyorum .Bi yer yatağı yapmak bu kadar mi zor bilmiyorum yazik günah cocuklara ya. Hic uyumasın daha iyi ya.kendi yatağında yatmiyorsa başka bi eve misafirliğe gittiyseniz bile şu yer yatağıni yapın bu kadar zor değil. Hastanede çalışan biri olarak söylüyorum bu kadar kolay atlatamayan cocuklar da var …
Piiiiiinaar Annis-ogul başıma ilk kez geliyor. Etrafında korumaliklarida vardı. Bu nasıl bir yargilamak bilip bilmeden. ??? Kalbim korkudan yerinden çıkacakken nasıl bir üslub la anneyi yargılamak bu