1melek_annesiii Bugün ilk kez yaptırıcam daha doğrusu yaptırmayı düşünüyorum yapan arkadaşlara sormak istediğim şu kalıcılığı ne kadar ve memnun musunuz
bireylulannesi 1melek_annesiii yaptırıyorum çok da memnun kaldım ama maalesef benim kirpikler çok düz hemen düşüyor maksimum 1,5 ay kalıcılığı oluyor
Emir_mom 1melek_annesiii Kirpik yapınıza bağlı.Bende yaptırmıştım 2 ay kullandım sonra düştü ama benim kirpiklerim uzun ve düz olduğu için.
Dimitrina_kovaceva 1melek_annesiii ben de yaptırcam ben sordum 2 ay falan kalır dediler bide düzenli yaptırırsanız kirpik zamanla o şekle giriyormuş sürekli yapınca uzun sürüyormuş o yüzden . 1 hafta içinde yaptırmayı düşünüyorum bakalım neler olacak 😆 ben rimel kullanmamak için yaptırcam bu arada
1melek_annesiii bireylulannesi ya birde şunu sormak istiyorum rimel kullanıyor musun kullanıyorsan neyle temizliyorsun
bireylulannesi 1melek_annesiii rimel kullanmak için yaptırıyorum zaten 😂 çünkü kıvrılmıyor kirpiklerim ama lifting ve rimel arşa çıkarıyor kirpiklerimi.Suyla temizliyorum ben
1melek_annesiii Emir_mom Banada kalıcılığı 1.bucuk ay tek sefer için ama paket halinde olursa 3 defa yapılacak işlem yani kalıcılığı daha yüksek bazılarında düşmüyor kirpik dediler ama ne kadar doğru bilemedim
1melek_annesiii Dimitrina_kovaceva bende rimel kullanmamak için yaptırmak istedim ama olaki kullandım temizliği nasıl olacak diyede merak ediyorum. Bugün 4 de lazer randevum var kimse yoksa işlemde lifting de yaptırmayı düşünüyorum
bireylulannesi Dimitrina_kovaceva hiç öyle bir şey yok senelerdir yaptırıyorum inatçı kirpiklerim kıvrık kalmadı 😂
Dimitrina_kovaceva 1melek_annesiii ah benim randevu 4 gün sonra o yüzden mecburen o zamanı beklicem ama çok heyecanlıyım hahahah 😂
Asyaveannesi04 1melek_annesiii ben düzenli yaptırıyorum 2-2.5 ay kalıyor hangi rimeli sürersem kirpiklerim kaşıma çıkıyor çok memnunum