Dmt-01 Fdme genelde tokilerde hazır mutfak oluyo yani tezgah mermer değilde ahşap gibi olanlar varya sunta onlardan alıyor tokide oturanların çoğu mutfagı kendisi yaptırıyo sonra
Beraninannesii Fdme Ya annem TOKİ de oturuyor ama onun 2007senesinden fırınlı Ocak yeri yapiliyor diye biliyorum annem sonradan tezgahdegisimi yapti
Fdme Benim ankastre setim yok kizlar.Almayi dusunuyorum.Ama ölçü falan ayni olmaz diyorlar.Toki evlerinde ocak yeri yani tezgah kesilmiş oluyor mu acaba ??
Sess Fdme genelde sadece davlumbazlı teslim gördüm. Toki evleri her şeyin en uygun fiyatlarda yapıldığı evler tutup da ankastre koymazlar sanmıyorum. Ölçü de halledilmesi basit bir şey zaten. Bilemiyorum tabi
Fdme Sess Hayir icinde olur olmaz demiyorum.Mermer kesiliyor mu yoksa bizmi kestiriyoruz acaba diyorum
Alya-Sena Fdme hmm hayirli olsun eve gectikden sonra alsaniz daha iyi 2.1 3.1 cikacagi belli degil ya henuz hepsinin olcusu ayni olmaz herhalde .
Sess Fdme o her yere göre değişebilir. Benim oturduğum tokide direk ocak koyulcak yer bomboş bırakılmıştı. Yani ne alıcaksanız alın bi mermeri kestirmek çok da zor bir iş değil