ElifBade-25 Kızlar mrb rota aşısı yaptırdınız mi,yaptırılmalı mı veya yaptırmayan arkadaşlar düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? İkinci ayımızdayız yaptırmalımiyiz karar veremedik
Show_must_go_on ElifBade-25 3. Ve 5. Ayda menenjit ile birlikte yaptırdık kesinlikle yapılması gerekiyor sonuçları can yakabiliyor
Lilybaby ElifBade-25 bugün yaptırdım valla hiç sonradan pişman olamam zaten salgın var. Durumu olanların yaptırması lazım hatta herkesin yaptırması lazım ama çok pahalı gerçekten
TazeanneRzgr ElifBade-25 2. Ve 4. Aylarda yaptırdık bi sorun ateş vs yaşamadık bizim doktorumuz rota ve menenjit aşılarını mutlaka olsun diğerlerini sizin isteğinize bırakalım dedi içimiz rahat yaptırılması gerektiğini düşünüyorum
Lilybaby Show_must_go_on merhaba menenjit 9. ayda başlamıyor muydu siz ilk dozu ne zaman yaptırdınız ve ücreti neydi
Merve191919 Yaptırdık 3 ve 5. Aylarda önceden olsa gerek görmezdim ama günümüzde salgın hastalıklar çoğaldı artık insanlar bile hastalık üretip yayıyolar o yüzden mutlaka bencede yaptırılmalı her ihtimale karşı
Hadianne ElifBade-25 ben yaptırdım iki dozuda hiç bir zararı olmadı çok şükür… Bence yaptırın bebekler hasta olunca insan bin pişman oluyor yaptırmadıgina
Merve191919 Lilybaby hayır 9. Ayda vuruluyor diye birşey yok biz 4 aylıkken vurulduk 790 lira vermiştik 9 ay önce şuan 1300 lü fiyatları sanırım son dozumuzu 13. Ayda olucaz birdahaki aya toplamda 4 aşı olmuş olacak menenjit
Show_must_go_on Lilybaby 3. Ve 5. Ayda yaptırdık 9. Ayda da bazı doktorlar başlatıyor ama bizim doktorumuz bu şekilde önerdi en son 5 ay önce yaptırdık 978 falandı