Yasminmiray10 Anneler bebeğime avakoda tattiracagim olgun oldugunu nasl anliyosunuz yumusak mi olması lazım biraz yumusak var elimde nasl veriyosunz 💯
Sontvbukucu Yasminmiray10 haşlanmış yumurta gibi düşünün. Kaynatmayin normal meyve gibi sade de verilir muz yogurt karisik da verilir. Hangisini severse.
PatronBebek Yasminmiray10 yumuşak olacak evet. Meyve cnm o pişirilerek yenmez sade verin. Muzla elmayla karıştırınca da güzel oluyor
Egemom21 Yasminmiray10 Canım aldığın zaman yumuşak al sert alınca anca 1.2 günde meyvelerin yanına olgunlaşıyor. Ben direkt vereceğimden yumuşak alıyorum çok da ezik yumuşak olmasın bazıları bozuk çıkıyor. Çatalla ezip çay kaşığıyla tattırabilirsin avakado çok zengin 2. Günde birfalan veriyorum ben
Yasminmiray10 Egemom21 elimde birsz yumuşak var olmusmudur acaba yani dışından basinca yumusak o sekil verebilirmiyim
shahaha1 Yasminmiray10 kesin açın içini kaşıkla alabilecek kivamdaysa olmuştur ben oğluma muz elma avakado ve yoğurt karıştırıp veriyordum şuanda 3 yaşında yine yoğurt ve avakado muz karistirop veriyorum