Litfenama Senem_sygl01 6 buçuk aylık oldu. 6 aylıkken başladım ama yemediğinden dolayı bazen günde iki kez veriyorum
zeyzehk Senem_sygl01 benimde kızım şuan 5.5 aylık sabah tahıllı püre veriyorum akşam da bi kez meyve püresi veriyorum geri kalan şeylerde emziriyprum düzenini nasıl oluşturmam gerektiğini bilmiyorum ama
Alya-Sena Senem_sygl01 6ay 23 gunluk suanda. 4bucuk aylikken gecmistik ek gidaya 2 ogun 1 ara ogun gibi yer sabah kahvalti oglen zar zor yogurt aksama dogru da muhakkak bi corba cesidi 7 ayda 3 ogune gececegm. Emziriyorum birde
Mrv_cnl Senem_sygl01 bizde erken başlamıştık bi ara öğün yoğurt birde akşam çorba ve yoğurt olabilr verebilirsiniz
Senem_sygl01 Edsarr 6 aylık ama ben 5 buçuk aylıkken sebzeleri verdim hep bi tek yumurta vermedim daha erken mi onun için
Alya-Sena Senem_sygl01 yumrta sarisi labne pekmz 2 adet biskuvi ezip karistiriyorum az bise su ile kivam aldiriyorum yiyiyor. Avokado muz filanda ekleniyor genelde ben eklemedim bazen pankek de omlet tarzida veriyorum ufak ufak cigneme si iyice gelissin diye
zeyzehk Alya-Sena bende sabah kahvaltısını aynı o karışımdan yapıyorum da yemiyor onu çünkü ilk sabah uyandığın da emmek istiyor tok oluyor nasıl yapsam sizce
Alya-Sena zeyzehk ya benmki sabah 7 de filan uyaniyor emiyor uyuyor tekrar 11 de kalkip kahvalti yaptiriyorum ac oldugu icin yiyiyor . Tok oldugu icin yemiyordur emdikden 2 3 saat sonra vermeyi dene