BalkizimBaloglum2 Oglum 4 aylik dönmeye çalışıyor ama tam dönemiyor kolu altinda kaliyor sizinkiler nasıl uykular nasil neler yapiyolar benimki hep ağlıyor uyumuyor devamli kucak istiyor emmek istemiyor tam delirmelik 🙄
Mrv135 BalkizimBaloglum2 Dönüyor mu dönmüyor mu anlamadım tam. Biberonu verirken kendini yatakta geri atıyordu bir baktım sadece bir kolu altta kalmış dönmek sayılıyor heralde bu. 4 ay 13 günlük.
Miraynannesi BalkizimBaloglum2 benimkidedönmeye calisiyo ama tam dönemiyor uykuda gece uyuyo ama sürekli hareket ediyo dızırdıyo
Deletedmom_62 BalkizimBaloglum2 5 ay 3 günlük. İlk kez 2 gün önce kolu altında kalmadan dönebildi ama hâlâ zorlanıyor donmekte
Olimbonii BalkizimBaloglum2 Benimde 4 ay 2 günlük yatarken saga sola donuyor ama tam anlamiyla donmuyo yarida kaliyor dediginiz gibi 😂 hep kucakta olmak istiyor hep bi mizmiz 💆🏻♀️😂
Canalpeva Bizim kız 4 ay 2 günlük 1 haftadır dönüyor öne arkaya kolunu kurtarıyor yerde bıraktığım yerde bulamıyorum oturmak istiyor arada oturtuyorum az süre
RobinScherbatskyy BalkizimBaloglum2 kızım 3 aylık döndü kendide hevesliydi aslında ama bende teşvik ettim sürekli egzersiz yaptırdım döndürdüm falan şimdi he iki tarafa dönüyor çok rahat