gocebebirbayan Kızlar WiFi ile telefona bağlanan , gece görüşü olan ve sesi karşıya iletip karşıdan alan, tlf dan sağa sola döndürülebilen ama aşırı aşırı pahalı olmayan bebek kamerası önerir misiniz 🙏🏻
MihraTas gocebebirbayan Bizde kiwi baby IP kamera var aylardır kullanıyoruz dediğiniz bütün özellikler bu kamerada mevcut hatta daha fazlası da var. Biz aylar önce 330 TL’ye almıştık. Şimdi e bebekte 500 liraya var. Bazen A101e geliyormuş orada fiyat daha uygun. İnternet sitesinden bir araştırın isterseniz.
Loveismom gocebebirbayan bende botslab kullanıyorum şu an trendyolda 600 tl kadar olması gerek canım fiyatı değişmediyse gece görüşlü ıp kamera çok memnunum görüntü kalitesi çok iyi karşılıklı arama konuşma var kayıt özelliği var hareket ve seste bildirim geliyor ayrıca alarm özelliğide var
gocebebirbayan Loveismom aa süpermiş. Buna da bakayım bi. Teşekkür ederim 😍 harekette bildirim gelmesi çok hoşuma gitti. Eşim Suriye de çöp atma ekmek alma durumlarını koşa koşa yapmak için alıcam. 2 bebekle dışarı çıkamıyorum 🥺
gocebebirbayan Loveismom ben bunu favorilere eklemişim zaten bakıp da 😃 madem memnuniyet var bu olabilir.
Loveismom gocebebirbayan yinede araştırıp bak yinede kuzum ben memnunum ama 🙂 fikir olsun eşiniz asker sanırım benimkide asker Allah yardımcımız olsun tek zor oluyor bilirim 🥹
Perianasi Kesinlikle kiwi . Biz çok memnunuz . Ben işyerinden eve bağlanıyorm şimdi. En ucuz a101de var. 2 Arkadaşm hamile hediye olarak onlara aldık. Kargo bugün geldi sapasağlam
tazeannecikk2605 Bende burda bekleyim araştırıyorum mesela telefonda başka bisey izlerken falan hareket olduğunda bildirim gelmesi faln önemli bence