Yigitinnannesi Bebeğim 40 günlük oldu acaba kalça ultrasonun ne zaman cektirecegim bilen var mı acaba ?
Dilekakgl Yigitinnannesi doktor bize kırkı çıktıktan sonra gelin demişti kırkımızın çıkmasını bekliyoruz biz de
melisdevrim Yigitinnannesi devlette çektireceksen 45 günlük olsun özelde ise istediğin zaman çekerler
iremgg Yigitinnannesi 4 ila 8. Haftalar arasinda cekiliyor, biz 8. Haftayi doldurdugumuz gun cekilmistik.
MuhammedAmine Yigitinnannesi 1 aylık muayenesinde istemişti doktorumuz aynı gün çektirip sonuçlarını aldım ultrason ile bakılıyor zaten . Özel hastaneye gidiyorum devlet hastanesini bilmiyorum
Babyboymother Yigitinnannesi bizde dun 40 gunluk olduk ,kontrolumuz vardi doktorumuz istedi yaptırdık.
SumeyraErva Yigitinnannesi 40 dolduktan sonra daha iyi demisti doktorumiz bize 43 gunluktu biz yaptirdigimizda sukur bi sorun cikmadi devletteki domtorumuz goz kontrolunude 1 aylikken istemisti onuda ayni gun yaptirmistik 43 gunde yani
Farahzeynep Yigitinnannesi özel hastaneler 1 aylık olduktan sonra devlet 45 günden sonra çekiyor. Çocuk doktoruna giderseniz sizi yönlendirir, sonucunu gene çocuk doktoru değerlendiriyor
mrs_happy Yigitinnannesi özel hastaneye gıdıyoruz. 1 ayda kalca usg yapıldı ayrıyetten goz doktorunda goz muayenesı yapıldı
Yigitinnannesi Hepinize teşekkür ederim , özele gitmeyi düşünüyorum çünkü yaşadığımız şehirde çocuk doktoru yok o yüzden başka sehire özele gitmeyi düşünüyorum , o yüzden sizden bilgi almak istedim