Alya-Sena esmanuursss oralarda pahalilasti evet ama toplu oldugu icin indirim v.s var. Birde satis yapacaksan stogunda olmasi lazim urunun devamini kolaylikla temin edebilirsin oralardan. annem ceyizlik aliyor toplu olarak kâr ını koyup pazarda tezgah aciyor satiyor.
Bmom esmanuursss miswhence, misseramis, alwarmah, Kadriye baştürk bunlar benimde alışveriş yaptığım butiklerde olan markalar fiyat skalası normalin üzerinde ama her yerde olmayan modeller sizin butik fiyatlarınız kaliteniz nasıl ona göre marka önerelim
incitomm esmanuursss onun geLecegi için cabaLıyorsun eminimki üstesinden geLirsin 🤩 kızın İyiKi senin gibi bir Anneye sahip kendini karamsara sürükLeme Sevgi değişmeyeceğine göre 🌺🌺🌺🌺👏👏 hatta ilgisini cogaltacaksin eksik kaLmasın diye daha çok ilgiye odakLanacaksin.. onun için o zaman danssss 🥳🥳
esmanuursss incitomm ay inşallah çok yapışık bi kızım var kafamda geziyo bütün gün de yardımcı kimsem de yok artık girdik bi yola üstesinden geliriz evelAllah 😂😂
Mehlikahijab esmanuursss selamun aleyküm öncelikle kardeşim bende tesettür markası kurdum fakat satış yapamadım toptan almıştım ürünler elimde duruyor aldıgım fiyattan verebilirim istersen begenirsen