Teemo07 Bebegim in dudakları bu şekilde oldu. İlk başlarda sadece böyle soyuluyor gibiydi, gün geçtikçe kanamalar başladı. Nemlendirici sürdüm 1 kere zorla, ama devamını getiremedim. Aslında kuru da değil gibi elleyince. Çözüm önerisi olan var mı?
irva Teemo07 Mustela cold cream stick kullanabilirsiniz dudak ve yüz için nemlendirici.İncia’nın da dudak için var.İçerikleri güzel temiz.Ben de ikisi de var gayette memnunum.
Teemo07 irva Bakayım onlara, stick var bende ama sadece yüz için. Bir de bizler için olan menlendirici rujlar var. Olmaz tabi onlar da.
irva Teemo07 Benim dediğim mustela stick hem yüz hem dudak için.İncia sadece dudak için.Genelde mustelayı kullanıyorum ben dışarı çıkarken soğuk hava diye çok memnunum.Evde de incia sürerim arada bir dudaklarına.
Teemo07 irva baktım simdi bende netten. Baya pahalıymış da ama mustela sonuçta. Normal. Çok teşekkür ederim.
irva Teemo07 Ben geçen ay eczaneden 180 tl’ye almıştım bir sorun isterseniz.Zaten baya uzun gidiyor stick olması güzel o yüzden.