Gozdebagay Ayselmiros 2.5 aylıkken baba dedi daha doğrusu benim söylediğimi sürekli tekrarlıyor anneyi de bir şekilde çıkartıyor 😂 kimse inanmıyor bu kadar küçük konulamaz diye
Tgbtn 5 aylık falandı anne der gibi ağlıyordu sanki söylüyordum herkese inanmıyorlardı. 8. Ayında anneğ anneğ demeye başladı şimdi susmuyor anneeanneeanneeanneee diye 😂
DenizReyyan SOY1986 bizde 1 şubatta 3 aylık olucaz ağlarken baya anne der gibi efendimmm annemmm diyorum bende 😄😄
Ege_eylul Genismutfak Genismutfak bizde 17 aylık cok canı isterse mamama diyor oda net degil hafta 1 kezde derse bababa oda net degil doktora götürdüm 2 yasina kadar normal dedi benimde kafama takılıyor ama
Gzmefnn Ayselmiros beş aylıkken baba demeye başladı şimdi 7 aylık dede diyor del del diyor yani gel 😂 annen demesini bekliyorum sabırsızlıkla 🥺
Rozerinn Ayselmiros 7 aylıktı baba demeye başladı arada bi anne diyo mama meme şuan 8 ay 4 günlük bide ay ay deyip duruyo ağlayınca
biimiyomyardimet Ayselmiros 1 yaşında 9. Aydan beri sadece baba diyor bababababa 😅harfler çıkarmaya çabalıyor o kadar yani 3-4 aylıkken anne baba diyenler varmış maşallah 😅😅
AytanCelal biimiyomyardimet benimde bebegim 1 yasinda) mama diyor bazen bir ara baba diyorducama sanki unutuyorlar anlamadim) simdi büv diyor siklikla) sizinki kac soz biliyor?
AytanCelal Erolunannesi asla endise etmeyin bende cok endise ediyordum 8 aylikdi henuz hecesi yoktu 8 ayin sinuna dogru baba dede hecelemeye basladi
AytanCelal Dimitrina_kovaceva masAllah . Ne zamandan basladi degismeye? Benim bebegim 1 yas . Bazen mama diyor büv diyor . Yaya sesler cikariyor ama henuz kelimesi yok bende bazen endiseleniyorum
Nrdnmrv LilyaBn ya doğur besle büyüt hav hav bile desin anne daha sonra bizimkide öyle totişine vurcan ısırcan sonra😂😂
LilyaBn Nrdnmrv öyle vallahi😂 Bir arada 1bucuk yaşa doğruydu galiba tam hatırlayamıyorum şuan artık 3yaş sayılır çünkü insan unutuyor 🥲babasına babammm, ayısına ayıımm diyordu bana anneeeee diyordu😂
birrtutamsevgi Ayselmiros 8 aylıkta gel demeye başladı hemen ardından baba gel dedi sonra baba dede nene gel bay bay şu ara anne 🤭
Elfelf475 Ayselmiros 5,5 aylıkken anne demeye başladı. Oğlum şu anda 15 aylık genel olarak 3 4 harfli birçok kelimeyi söylüyor. Bu aralar iyice geliştirdi kendini ☺️
isimsizbiranne Genismutfak benimki de konusmuyoz hic 22 aylık canı isterse sadece baba diyor baska hicbir sey yok 4-5 aylık gibi lagaluga sesler çıkarıyor. ekrana maruz kalıyor mu sizinki