Nur_Arslan Arkadaşlar sekiz buçuk aylık oğlum gece yarım saate bir uyanıyor ağlıyor .Sabaha kadar böyle devam ediyor .Bebekleri böyle olan var mı ? Bi sıkıntısı mı vardır bilemiyorum :(
ruveydaensar Nur_Arslan benim kızım da öyle canı yanmış ya da çok korkmuş gibi birden ağlamaya başlıyor anlam veremedim.6 aylık
esmanuursss Nur_Arslan 19 aylık hala aynı süt de içmiyo hiç aralıksız uyumasına daha denk gelemedim 😂
Sena_aksacc Nur_Arslan benim ki de öyle acıktı zannediyordum yedirmeye çalışıyorum ona bile ağlıyor 😅 3 gündür üst üste yaşıyorum valla
nazlimom_ Nur_Arslan emmeye kalkıuorsa alışkanlıktan kalkıuor 10 aylık olcaz hala öyle yaşına gelince gece beslenmesini keseceğim inş😄
Dolores Nur_Arslan benimki 14 aylık olmak üzere. 2 gündür geceleri beslenmeyi kestim. Resmen uyku neymiş geri hatırladım ne büyük nimetmiş 😀
Goktugunannesi1234 Dolores nasıl kestiniz peki her uyandığında emmeden uyumuyo ve 45 dkda bir uyaniyo
Dolores Goktugunannesi1234 ben gitmiyorum babası gidiyor sallıyor pış pış yapıyor su içiriyor. İlk gece biraz ağladı eşim yanına uzanmış poposuna pış pış yapmış öyle uyumuş. Ben gidersem zaten direkt memeye sarılıyor o sebeple bu süreci babası yönetiyor