Deletedmon_65 Sinemkaan25102022 bende surda yerimi alıyım güzelyalı hastanesine gidiyordum orda doğum yaptım sonra sonra baktım kadın başından savuyor gibime geldi bidaha gitmedim
314159 Sinemkaan25102022 Bülent samlı özalda özel muayenesi var. 300 TL ücreti. Yeni yılda zam yaptı mı bilmiyorum
Yagmurtanesi Deletedmon_65 Güzel yalıda ekrem hoca var oda cok iyi keske ona gitseydiniz bende orda dogum yaptim ama cok uzak ekrem hocaya devam edemedim
Sinemkaan25102022 Deletedmon_65 ekrem Erkan önceden güzel yalıdaydı şimdi seyhan Medical Park ta Çok güzel ilgileniyor WhatsAppta herşeye cevap veriyor Bebeginz kaç aylık bilmiyorum ama muayne fiyatlari uçmuş benim fikrim sağlık ocağında boy kilosuna baktrcam aylk Hastaneye gitmicem
Deletedmon_65 Yagmurtanesi aklım da bulunsun canım teşekkür ederim ama artık oranın muanesi de çok pahalandı
Sinemkaan25102022 Yagmurtanesi ekrem hoca seyhan Medical Park hastanesinde gittim ona güzel ilgilendi WhatsAppta herşeye cevap veriyor Güzel yalıdan ayrıldı
Yagmurtanesi Deletedmon_65 biz sigortalıyız bilmiyorum ki sigortalı sigortasız fark ediyor mu ozellikle bisey demediler
Deletedmon_65 Sinemkaan25102022 keşke baştan bilseydim hep giderdim oğlum 10 aylık en son 5 aylıkken götürdüm güzelyali ya en son 280 dı şimdi ne kadar bilmiyorum bende sağlık ocağına götürüyorum artık napalım yoksa güç yetmez
2804Gp Ali seçkin hoca Medline harika doktor şüphesiz İstanbul’da bir çok doktora gittim ama Ali hoca gibisi yok her konuda ben sormadan bilgi verdi bir çok kaygım.vardi bilgisiyle ve mantıklı açıklamalarla bizi baya memnun etti