Zeynep654 22 günlük bebeğim var doktor sopuk su mercimek bulgur baharat vs bir çok şeyi yasakladı,ne zamandan sonra yediğimiz içtiğimiz şeyler etkisiz olucak..
GoncAy Zeynep654 henüz çook erken 😄gazını kendi çıkarana kadar sırtına vurmayana kadar yani 4 ay bekliceksin canım gazlı bi bebekse belki 5 bucuk 6 ay
AtaTrkmn Zeynep654 benim bebeğim 4 aylık olmak üzere hala süt yoğurt bulgur nohut fasülye soda kola hurma dondurma vs vs birçok şeyi yemiyorum korkumdan🤦🏻♀️ Daha yeni yumurta yiyorum 1 haftadır oda çok gaz yapmıştı benim bebeğime😕
Gamzeciks Zeynep654 3. Aya gireceğiz. Bende sakındım ilk başlarda. Ama artık her şeyden yiyorum. Mercimek çorbası yapıyorum bol kimyonlu. Bulgur yiyorum peşine kimyonlu rezene. Ama mecbur en çok süt yapan şeyler
AtaTrkmn Hazal_annesi benim bebeğime yaptı hurma yediğim zamanlarda yada öyle denk geldi bilmiyorum ama korkumdan yiyemiyorum😕
NilD Vallahi aynı dertteyim ne yiyeceğimi şaşırdım. Elma da yapıyor gaz aklınızda olsun 🤯 her yemekten sonra kimyonlu sıcak su içmekten helak oldum iştah denen bi şey kalmadı 😞