Noriye Laledz ayni aydayiz ayni gun nerdeyse benim de oglum ayni durumda ama cikarmak uzere dedi doktor Aradan 2 hafta gecti gelmedi ama uykular terk salya cok bugun istahsiz kulak cekmeler var nokta kadar beyazlama gordum ama baska yok
EYEY Laledz 😅 en son buraya girdiğimde bebeğim 10. ayına girecekti daha tık yoktu bir hafta sonra (10. ayında) diş çıkartmaya başladı ve bir anda 6 tane çıkardı sıkıntı yapmayın ☺️
Laledz Noriye ben henuz doktora getirmedim damaklarinda dis yerleri belirgin ama ne bir sisme ne bir cikma belirtisi yok
Laledz EYEY illaki cikaracak ama kizimdan sonra dogan yengemin oglu 5 aylik dis cikardi galiba bana cekmis kizimbende 13 aylik dis cikarmisim
Laledz aktifmaya ne zaman cikaracaklar acaba oglum biraz gec cikarmisti ama kizimda hic bir belirti yok
Laledz Noriye bizimde ayni 9 ay 4 gunliguz ama ne bir dis etlerinde sislik ne bir morarma yok dis cikarmaya dair
Noriye Laledz ya 3 gun var aramizda kiz mi erkek mi neler yapiyorsuuz bu ara Ben pek ilgilenemiyorum haberlerden dolayi ustumde bir halsizlik var detayli muhabbet etmek isterim
Habibetlppp Laledz arkadaşımın kızı 1 yaştan sonra çıkardı doktor bazı çocuklar geç çıkarır 15. Aya kader normal demişti ona
Laledz Noriye kız 9 ay 24 gunluguz elini cok agzina atınca jel suruyorum rahatlasin diye onun haricinde hic bisey yapmiyorum aradada dis etlerini parmaginla masaj yapiyorum