Minnosveannesi 6 aylık bebişim var geceleri 2, 3 kez uyanırken bu iki gündür okadar sık uyanıyor ki saat başı ağlayarak uyanıyor çok geriliyorum dinlenemiyorum yorumlarınızı alabilir miyim neden öyle olur ne yöntemler uygulayabilirim???
Serap12 Minnosveannesi bende burda bekliyim ya aynı dert bendede var bebeğim 6 buçuk aylık ve saat başı ağlayarak uyanıyor çok yoruldum artık
umut2307 Minnosveannesi böyle bir soru aormayı düşünüyordum siz sormussunuz benim bebegimin doğdugundan beri uyku sorunu var ama cidden bir aydır falan artık yarım saat deliksiz uykuya hasretim artık napıcam bilmiyorum bebegim 6aylık oldu sizin akşam yatma saatleri falan nedir?
Minnosveannesi Saada 9-10 arası uyuyor sonrasında 2gibi uyanıyor o zaman emziriyorum bir de sabah namazında uyaniyordu, ama çok çok fazla uyanıyor artik
Derinsart Minnosveannesi benden size tavsiye gece emzirmeyin uyanirsa birakin simdi aglasin alışsın ben o hatayı yaptim 2 yaşına girmek üzere yani 21 aylık Ama hala gece cok sık uyaniyor ce emiyor Artık iki yaşına doğru emzirmeyi bıraktircagim icin dayanıyorum ama cok cok zor her gece sık uyanmalar bitmiyo eğer emzirmeyi biraktirmazsaniz
Damladenizadar Benimde öyleydi sonra diş çıkardı hatta bu ara yine var gibi sık uyanır oldu büyük ihtimal diş :(
Minnosveannesi umut2307 şuan 6 aylığız 1 ay öncesine kadar gece 2-3 ü bulurdu uyuması şimdi yeni yeni 10 gibi uyumaya başladı gündüz uykuları çok az yarım saatlik uyuyor gece bol uyuyor
umut2307 Minnosveannesi bizde öyle işte bide gece okadar sık sık kalkıyolarkğ şümdi dönmel için devamlı uyanıyo sık sık dönüyor ve ıykuya dalamıyor aç oldugunu düşğnüyor çok aglıyor mama verene kadar susmuyo yada tamamen uyanması gerekiyo napcaz bilmiyorum
umut2307 Derinsart yaaa cididmisiniz bizim gece kalkar sık sık ve mama ister bazen yalancı meme veririrm susar ama basen kuyametleri koparır tüm evi basıma toplar vermek istemeyince napıcam ki
Derinsart umut2307 valla direk emzirmicrksiniz emzirmeden pışpışayarak uuyuması gerekcek sallamkda yöntem olmaz onada alışabilir cnkü Büyüdükce düzelmiyo aksine işim içinden cikilmio