Mrb…..normalde ateş dusuruculeri verirken bu denli asla zorlanmazdım enjektör ile dikkatini dagitarak az da olsa bir çaba ile ilaclarini verirdim ki korana gibi zor bi sürece bebeğimde girmişti ama yine bu denli sorun yaşamamıştım..bugün aşı odasında muayene şekli ilk defa aşırı verdiği tepkilerle gardini almiscascasina asla ilaçlara yakınlık vermiyo simdi…ateşi yüksek zar zor verdim calpol etki etmediği gibi geçen süre ile dönüşümlü olan dolveni naptisam verememedim…kaşıkla asla,enjektorle asla…ağzına gideni ise kendini kusturarak çıkarttı ve ateşi yüksek üstünede uyudu..napicagimi bilemiyorum…ince sıfır kol zıbın var sadece oda sıcaklığı dengeli..çok uykusuzdu uyudu uyandırsam yine aynı tepki..aşırı geri itiyo…başka ne şekilde verebilirim…çok gerildim daha fazla ateşi uykuda yükselirse diye korkuyorum…duş aldırma ihtimalini bile sıfıra indirdi ağlama krizleri ile asla susmadan..ki asla böyle bir bebek değildir bu bexsero denen asiea bu denli yıpranan var mı?daha iyi olsun diye yapıyoruz ama. Kaç saatti diken üstündeyim..ne yapabilirim bu durumda ilacı aşırı red ediyoo