mrscook03 Arkadaşım ikiz bebeklere hamile ve ona gerçekten işine yarayacak bir hediye almak istiyorum, bütçe vermiyorum, her bütçe fikrine açığım, bir iki fikri birleştiredebilirim, ikiz bebek anneleri sizce en yararlı hediye ne olur
alintugce34 mrscook03 bez ve mama 😂en gereklı ıhtıyac helekı ıkız çok ıyı olur kıyafet zaten görmeye gelen alıyor onlar aldı
baykuskiz_ mrscook03 bence bunu arkadasiniza sorsaniz daha iyi olur. Benim cok isime yarayan ona yaramayabilir onun aklinda baska bir sey olabilir. Madem bir butce ayiracaksiniz degecek bir sey olsun bence kesinlikle kendisine sorun 🌸
Deletedmom_64 mrscook03 kendi kendine sallananbesik niyederseniz onun pili bittimi beşik kendi kendine sallanır ben beşik sallamktan çok çektim üç tane olunca
Asel16 mrscook03 kaç aylık bebekleri benim ikizlerim var en iyi şey bir yaşına kadar yer beşiği hamak gibi biraz büyüyünce yürütecek peşinden gelirler sonra tabi akıllı köpekçik falan şu an iki yaşındalar en iyisi ikiz bebek arabasıyla gezmek
mrscook03 alintugce34 Benim de aklıma geldi ama hangi bezi kullanacağını bilmediğim için, birde mama kullanıp kullanmayacağını bilmediğim için vazgeçtim, daha kalıcı bir hediye fikri arıyorum bunlar daha bitecek bir şey ve her halükarda alınacak ☺️