AgresifAmaKediGibi İyi ki mi ? Keşke mi ? Doktorum önerdi ama bilmiyorum sonuçta kendi dişim kesilecek
Baakpnr- AgresifAmaKediGibi eşimmm 🥰 ağzında milyarlar var 😂 tam 10 tane dişi zirkonyum. Tabi baya önce yaptırmış dişleri çok kötüymüş onları iyice küçültmüşler törpülemısler vs . Çok dikkat ediyor dişlerine ve çok pahalı 😂doktorunuz önerdiyse sorun olmaz sanırım yani eşimde şimdiye kadar sorun olmamış .
2prnses1prens AgresifAmaKediGibi burda bekleyim bende yaptırmak istiyorum güncel fiyatı ne araştırdınız mı hiç
Yagmurtanesi AgresifAmaKediGibi Bize gelen hastalarda zirkonyumdan memnun kalmayanı hatırlamıyorum açıkçası hem doğal ana diş gibi görünüyor hem de daha güzel ama normal kaplamalardan pahalı tabii
Balevlatm 2prnses1prens özel e sordum kaplama 2000 TL olmuş tanesi zirkonyum kaplama benimde 4disim kaplama baya oldu taktirali ozmn 700 TL di tanesi
Baakpnr- Yagmurtanesi kesinlikle , eşim bir gülüyor offff diyorum ❤️ ajdjdjs tabi kendi dişi değil Havaya girince moralini bozuyorum😂
2prnses1prens Yagmurtanesi merhaba ben ön 2 dişimi yaptırmak istiyorm sadece 2sini yaptırabiliyormuyuz benm sordugum yer 4 dişin yapılması lazm demişlerdi
Yagmurtanesi Baakpnr- Gercekten zirkonyum iyiki bunu yapmisim dedirten birsey 😇 tek kotu yanı benim calistigim donemlerde sknti cikinca tamir avantaji olmuyordu yeni bir zirkonyum yeni bir masrafti umarim degismistir
ikibalannesii AgresifAmaKediGibi 10 tane implant yaptırdım şubat 20 de takılacak nasipse🙂 zirkonyum olacak bende bekleyim şurada 🥰
Annesi23 AgresifAmaKediGibi benim iki yan dişlerim zirkonyum yamuktu öne doğru almak için yaptılar 2 sene oldu çok memnunum kendi dişim gibi farklı hissetmiyorum
Mlk026 Ön dişlerim zirkonyum ve e max çok memnunum arkalara yaptırmayım sakın çok maliyetli olur zirkonyum estetik bir şey
Balkes Dis boyunuz kısa ise kaplamalar düşebiliyor. Benim dis boyum kısa oldugu için kaplamam surekli düşüyor. Doktorlar bu detayı maalesef öncesinde belirtmiyor .Ayrica kendi dişinizi bence mecbur kalmadıkça kestirmeyin.
AgresifAmaKediGibi Balkes Nasıl kısa benimde küçük dişlerim korktum şimdi takarken yine ücret ödüyor muyum
Yagmurtanesi Balkes Tabiki mecbur kalmadıkça disinizi kestirmeyin ama sizin bu soylediginiz tamamen doktor la alakalı bence dis hekiminizi bir gozden gecirin🌸
2prnses1prens AgresifAmaKediGibi sizin çokmş bnm 4 diş olacak aslında 2 ama 2 tane turmaya bilirmiş 4 tane yanyana yapılması gerekli deniyor gerçi daha tek bi yere sordum
Yagmurtanesi AgresifAmaKediGibi Evet maalesef pahalı ama suan normal kaplama fiyatina da zam gelmistir fiyatlardan birhaberim suan ama