Gizem12 Gece gece aklıma düşen şeye bakın nolursunuz bana fikirler verin artık beynim aşırı yoruldu hergun hergun ne pisiricem dusuncesinden 😔😔😔 yarın menülerinize neler var
Zeytin-gozz1 Gizem12 yarın Allah izin verirse balık yapıcam inşallah. Bugünden temizledim yarın pişirip salata ve şehriye çorbası yapmayı düşünüyorum yanına.
Senanurkmrc Gizem12 bugün ayran çorbası. Nohut pilav cacık vardı. Yarın bezelye ve kalan pilavı yicez. Diğer gün balık salata düşünüyorum tabi halim olursa
Gizem12 Goktugmom_ bugün az bisey bezelyeden kalmıştı onu yedik bide mercimek çorbası yapmistim artık darlandım hergun yemek fikri dusunmektenn
Melek_annesi_06 Gizem12 tereyağlı yeşil mercimekli bulgur pilavı yanına taze fasulye birde salata ayran benim yarın yapacağım bunlar canım 💐sanada fikir olur belki
UzayliOzge Gizem12 kremalı tavuk makarna yeter bu kadar ya Hergün Hergün oğlum ne yese derdindeyim artık eşimle kendimi umursamıyorum yani 😂
Gizem12 UzayliOzge aynen öyle bende bebeğimi düşünüyorum inan ki yoksa biz günde peynir yumurta yesekte olur artık oğlum dön dolaş hep aynı yemeklerden bıktı yemek yememeye başladı değişik şeyler arıyorum
Hndealnathn Mercimek çorbası pırasa yemeği şehriye pilavı ıslak kurabiye cacık yendi bugün yarına da onlara devam
UzayliOzge Gizem12 Vallahiii ya yemeyen çocuk çok zor insan ne yapacağını şaşırıyor canlari sağolsun da bı şekilde halledicez artık napalim 🥺❤️