Cemre_rabia Kizlar kızım 14 aylık kahvaltı ya dair hiç birşey yemiyor yerse çok az haşlanmış yumurta yiyor sabahları ne yedireceyimi şaşırıyorum bu durum canımı çok sıkıyor başına gelen annelerimiz varmı varsa neler yaptınız 🤦
Alyehus Cemre_rabia biz haşlanmış yumurta be portakal mandalina ya da havuç suyu içer. Son bir kaç gündür yeşil zeytin veriyorum eline ekşi ekşi sevdi. Mutat bey örgü peyniri yediği tek peynir. Airfryer e patates kabak atıyorum kızartma gbi bir iki de ondan yiyor yetiyor demek ki diyorum. Pankekin tadını bilmez hamur işini sevmez. Tıkanıyorum ama artık yesin de ne yerse yesin modundayım
Arzu_Doruk Cemre_rabia 14 aylık oğlum omlet yiyor kaşarlı tost yapıyorum başka türlü peynir yemiyor çünkü yulaf pişiriyorum içine muz ve çilek koyuyorum bazen avokado ile muz karıştırıp veriyorum domates salatalık zeytin falan yemiyor poğaça yaparsam onu yer portakal suyu kaç kere denedim içmiyor
Wasssaap Benim kızım da 1 yaş 15 günlük 1 haftadır falan nerdeyse sıfır kahvaltı , ogle ve akşam da pek yediği soylenemez basta biraz zorladım ama şimdi saldım ne zaman yerse yoksa ben düşünmekten kötü olucam 😒