Feyekum Nereye gitsem tuhaf bakıyorlar Allah sana kolaylık versin sabir versin cocuk çok azgın oturur mu soylemler 🥺
3subat Feyekum benim oğlumda öyle napalım enerjili çocuklar 😂 sağlıklı olsunlarda boşverin başkalarının dediklerini
birannebirmelek Feyekum benim kızımda öyle doğdu doğalı herkes öyle der daha 40 günlük yoktu kafasını kaldırmaya çalışıyordu 😀 yapacak bir şey yok sağlık olsun senin bununla işin var diyor kimiside varsada benim işim var onlara ne oluyorsa 😃
Zulal_ Zulal_ Feyekum bizim ki Aslan Azeri bi doktor doğum yaptım Allah senin yardımcın olsun dedi aaa neden hocam ya çok tatlı bir bebek 😅anlıyorum şimdi geçen doktora götürdüm bana direk folik asit vitamin v. S kullndınmı dedi hamilelikte evet dedim heeee ondan işte dedi
Rez Feyekum aman ya benim kızıma da duruyor diye söyleniyorlar birlikte spora gidiyoruz aaa kaç aylık nasıl duruyor niye ağlamıyor yani ne olursa olsun göze batıyor susuyor böyle çocuk mu olur ağlıyor böyle çocuk mu olur vs vs
Divayorgun Feyekum benimkide boğa. Bi yere gitsek Kimseyide takmaz çekinmez aşırı hareketli. Ama bana gelenlerde öyle kız bebekte erkek bebekte şimdikiler fena valla
ece_arel Feyekum benimki fenalıktan 9.5 aylık yürümeye başladı 11 aylık düz duvara tırmanıyor kilo almıyor bi değişik 🤣