-Beliss Kizlar ek gidaya başliyali 1hafta oldu ama 2gundur kakasinda muz yedikten sonra siyah siyah biseyler var 3gun once brokoli verdim nette biraz araştirdim muz yiyen bebeklerde yada.kil kurdu yaziyor bilgisi olan varmi ? Başina gelen yada
salakmisincemilee -Beliss o muzun lifleri ilk zamanlar oyle olmustu kizimin kakasi da ama sonra duzeldi
Yarim_Kilo_Kiyma -Beliss Ek gıdaya yeni geçmişiniz. İlk önce sebzelerden devam etseydiniz keşke. Muz zaten kabız yapar..
zeynakiz -Beliss aaa bu sabah aynısını yaşadım benim kızımda da öyle kurt gibi şeyler oldu resmen kakasinda şükür ki liften kaynakliymis
-Beliss salakmisincemilee ayy sukur ozaman ya cok korktum valla dedim bunlar ne boyle cocuga noluo die 🤦🏼♀️
-Beliss Yarim_Kilo_Kiyma sebzeleri denedik 3gun kurali uygulamiyorum doktorumuz alerji olsa 1saate belli ediyor dedi die , havuc alerji yapti sadece dun avakado muz verdim dunden oncede sadece avakado verdim aksamina muz verdim ama kakada siyahliklar var
-Beliss zeynakiz aynen bende cok korktum yarin doktorami gotursem.diye dusunuyordum liftenmis cogu bebegin basina geliyormus bu durum
-Beliss Yarim_Kilo_Kiyma doktorumuza gore ayak uyduruyoruz bi cok tanidiklarimda 3gun kurali die uygulama yapmadilar doktorum sadece labne ve yogurtta 3gun kurali uygula dedi oda inek sutu oldugu icin
Yarim_Kilo_Kiyma -Beliss 3 gün kuralını uygulamak size kalmış. Ben bir hafta da bütün sebzelerden nasıl tadım yapıp meyveye geçtiniz onu merak ettim 🤭 Birde muz zaten kabız yapar tatlı meyve için neden acele ettiğinizi anlamadım
-Beliss Yarim_Kilo_Kiyma doktorun verdigi listede muz elma avakado yadiyordu😂 avakado verdim begendi elmada begendi muz denedik bide benim bebegim 2hafta once bagirsak enfeksyonu oldu isaldi biraz.kakasi normale donsun die muz verdim ama gene isaliz😂😂 degisen biseyimiz olmadi( anne sutu )iciyoruz sadece