betulszr Bebeğim güzdüzleri hep saat kurmuş gibi yarım saat kırk dakika da uyanıyor. Uyku süresini nasıl uzatabiliriz? Aynı şeyi yaşayan oldu mu?
Hlycngz betulszr 4 ay 28 günlük bizde de aynı durum uyutuyorum en fazla 45 dk tekrar uyutuyorum yine aynı sürekli uyanıyo gecede öyle 1 saatte bir nerdeyse kalkıyo emzirip geri yatırıyorum ama bu kadarda uyanılmaz bence yeni doğmadıki bi iki saate bir emmeye ihtiyac duysun diye düşünüyorum belkide yanlış düşünüyorum ne düşüncemi bende şaşırdım 😂😅 yat kalk yat kalk deliye döndüm
stella betulszr uyuduktan yarım saat sonra yanına gidin kalkınca hemen müdahale etmeniz gerekiyor. Pislisla mi uyuyor sallanarak mi nasıl uyuyursa kalkınca tekrar yatirmalisiniz. Derin uykuya gecemiyor bebeğiniz
Busra986532 betulszr 4 ay22 günlüğüz. Doğduğundan beri gündğz uykusu 25 dk yı geçmiyor. Sallayarak devam ettiriyorum sallama durduğu an uyanıp ağlıyor. Söylediklerü her tekniği denedim. Olmadı. Tek çare atak bittikten sonra desteksiz uykuymuş. Onu denicem çünkü başında bekleyip hamakta sallamaktan yavrumun nevrini döndürmekten bıktım. Üzülüyorum.Atak bizde çok etki etti. 1 hafta sonra bitiyor inşallah
Pateteslimanti Benim bebeğimde öyle 4 buçuk aylık ben yanına yatıyorum uyanacak zaman pışpışlıyorum yada meme verip ayılmadan tekrar uykuya döndürüyorum yanında olmazsam dediğiniz gibi hemen uyanıyor
betulszr Pateteslimanti aynı ya 4buçuk aylık ve doğduğundan beri gündüz uykularımız çok kötü bu nedenle gece de çok sık uyanıyor nasıl düzelir bilemiyorum
Ozlmmgmail Uyanınca yarim saat ugrasip tekrar uyutun. Bunu sürekli yaparsanız en geç 6 hafta sonunda uykuları 2 katına çıkıyormuş. Benim bebegim 6 aylık 4. Aydan beri kısa uykular uyuyor çoğu zaman uğraşıyorum. Baya zorluyor tabi. Uyudugu zaman bir saat daha uyumuş oluyor. İkinci uyku kısa olmuyor yani
YoncaAlacam Ozlmmgmail benim bebeğim de 4 ay 1 günlük. Yarım saat oldu mu direkt kalkıyor gündüzleri, nadiren 1 saat-1,5 saati görüyor. Uykuya döndürebilirsem uyuyor evet ama direkt yanına gittiğimde bazen cin gibi oluyor hiç uyumamış gibi asla devam edemiyor 🥲
Ozlmmgmail betulszr iki aydir kisa uyuyor. Bi ara yine 3 4 gün kısa hic uyumadi. Sonra hastalandi yine basa sardi. Bilmiyorum tesadüf muydu yoksa duzelecekken hastaliktan mi bozuldu. Anlamak mümkün değil uykularini.