Fatmallper1 Kızlar adetime 7 gün var. 2. Bebek işitiyoruz test yaptım bugün confort marka test ama test bana güven vermedi. Önereceğiniz marka var mı? Birde erken mi davranıyorum.
tatlibiranneo Fatmallper1 7 gün olunca çıkmıyor genelde ilk hamileliğimde 6 gün vardı test yaptım çıkmadı tam günümde yaptım çıkmıştı 🤷🏻♀️
annesininkuzusuu1 Fatmallper1 adetten 1 hafta önce bile gösteren testler var onlardan alın adını hatırlamıyorum ama ben adetime 3 gün kala normal testten öğrendim
Gzmyy Fatmallper1 bende bugun erken gebelik testi yaptim prodoctor diye bur marka pozitif gibi ama bilemedim bende insallah sizinki de benimki de pozitiftir 🫶🏻
Ebrycl44 Kız ne niye bu kadar aceleci davranıyorsun zaten bir tane çocuğun var demi olur inşallah sabırlı ol bende 2.cocugu istedim hemen oldu testi 10 yada 7 gün geçmişti herhalde daha net sonuç alırsın kendini yıpratma canım
Fatmallper1 Ebrycl44 ahahah bebek delisi biriyim😁 birde oğlum da çok istiyor sürekli anne kardeş diyor 💚😂
MinikKoalam11 Fatmallper1 benim adetim üstüne 1 hafta geçti test yaptım pozitif çıktı ama adetimin gecikmesinden iki gün sonra yaptığımda negatif çıkmıştı
Fatmallper1 Ebrycl44 oğlum 3 ben de 24 yaşındayım. Benimde korkuyor ama eşim ve annem büyük destek ondan galiba rahatlık 😊