Tweetyy Kızlar sorum baslikta yürümeye başlamayan bebislerinizin parkta emeklemesine izin veriyor musunuz? Bu konudaki görüşlerinizi merak ettim
cutiebun_ Tweetyy oğlum 5 yaşında şuan o zamanlar parkta sokakta vs emekliyordu evet. 😂 tabi gözünün önünde olduğu için ağzına bişi atma ihtimali var onu da engelliyorsun zaten.
elizabeth Tweetyy emeklemek değil ama benim ki de çok yerlere oturuyodu öyle oynuyordu, çimen görürse hemen yatıp yuvarlanıyordu 😀 ağızına bi şeyler atma huyu olmadı hiç o yüzden müsade ediyodum ben yatıp yuvarlanıyodu 😂
Tweetyy cutiebun_ ya hem kış yerler soğuk ama çocuk emeklemek istiyor. Hem onu engellemek istemiyorum hem hijyenden emin olamıyorum 😂 bazen tutamıyorum emekliyor sonra elleri siliyorum ama ben mi çok kasıyorum salmak mi lazım gezsin dursun 😂
cutiebun_ Tweetyy yani eldiven vs tak istersen elleri üşümez. 😂 sal gitsin bağışıklık kazanır hem. eve gidince banyoya sokarsın zaten. yerde de çok uzun tutmazsın zaten 😊
Tweetyy cutiebun_ ahahahah denemek lazım eldiveni ama hiç sanmıyorum tutacağını. Şapka ayakkabıyw anca alıştık 😂