poncikci kızlar daha önce cigitten alışveriş yapanlardan fikir almak istiyorum, bedenleri nasıl? kızım 4.5 yaşında 24 kg toplu bir çocuk taytlarda olsun eşofman takımlarında olsun hangi bedeni almam daha uygun olur 6-7 yaş mı yoksa 7-8 yaş mı?
Ayazinannesiseyda poncikci kalıpları çok küçük ya benim oğlum kilolu değil 20 aylık 12 kilo ablam hediye almış 18-24 ay şimdiden düdük gibi oldu iki beden büyük alın bence
Birkucukeylulmeselesi poncikci bence yaşını alın ben 1 yaş falan büyük aldım baya bol gibi geldi salaş giysin sorun değil derseniz bilemem tabi
Ezogelin_n poncikci kızım 2.5 yaş 3 4 yaş alıyorum gayet iyi oluyor zayıf bebekte değil 7.8 büyük gelir
Uykusuzhergeceeee poncikci kalıbına göre değişiyor ben kızıma pantolon almıştım yazın çok büyük geldi ama geçenlerde yine aldım 12-18 almıştım 9-12 ay göndermişler o uzun bile geldi belli olmuyor yani
keskebirazuyusam Bir beden büyük alın kesinlikle. Oğlum 22 aylık, eşofman aldım seneye giyer diye 3-4 yaş aldım bu sene bile üstten kıvırıp giydirdim.