Habibe08 1Meryem011 hangi sehirdesiniz biz Van’dayiz ameliyati burda Şafak alpat hoca yapti her kontrole gittigim doktor cok iyi bi ameliyat olmjs dedi
1Meryem011 Habibe08 şafak hoca çok mükemmel ama artk Hacettepedr ve şansımıza bzde Hacettepe götürduyduk bebeğimizi ilk ameliyatina girdiydi sizin bebeğinizin neyi vsr
Habibe08 1Meryem011 evet vanda degil oraya gitmis heralde akcigerine giden damarlari dardi sizin neyiniz var
1Meryem011 NurY şehir aramiyorm aslında doktor arıyorum iyi bir doktor suanki doktorumuzdan DHA iyisi varsa ona bakmak istiyom
Habibe08 1Meryem011 oglumunda vsd si vardi damar darligiyla birlikte safak hoca ameliyatini yaoti ve biz cok memnun kaldik daha iyisini bilmiyorum suanlik siz nerdesiniz
1Meryem011 Habibe08 bizde vandsyz ilk ameliystini Hacettepede Mustafa hocayla şafak hoca yaptı smdi ikinci ameliyatı var oraya gidecezde başka iyi bir doktor kafama yatarsa oraya goturmk istiyorm
Habibe08 1Meryem011 valla mhrsden talep ediyorum acildigi an bildirim geliyo oyle aliyorum bende.normalde zor