yeniannelik_ 10 gün sonra 10 aylık olacak bebeğim ama hala diş yok böyle olan var mı doktorunuz ne diyor ?
Minica_Eylul yeniannelik_ 1 yasina 1 ay kala çıktı geç olabilir..ne kadar geç o kadar iyi dişler olur derler bilmem dogrumu 🙂
sevgidolubiranne yeniannelik_ değilsin bacım bende varım işte ama elbet bir gün bizde görecez o dişleri umudumu yitirmedim😆
Baloglumm41 benim oğlumda 1 yaş 10 günlükken çıkarttı bi hafta oldu çıkalı 18 aya kadar normalmiş doktorum öyle söylemişti
1625goktug yeniannelik_ geç çıkan diş sağlam olur derler bizim oralarda benim oğlum 14 aylık yeni yeni çıkacak kabarmış yerleri
Umutveannesi yeniannelik_ 9 ay 10 günlük ne diş var ne bi belirtisi 😂 beklemedeyiz bakalım o kabus dolu günleri nasıl atlatacağız
HavvaHalil95 yeniannelik_ 18 aylık kızım 1 dişi bile yok 😂 3 çocuk doktoru pedodonti çocuk diş doktoru hepsine götürdük sıkıntı yok demekki geç cıkacak 18 ay geçince sıkıntı sorun hasta vs vs diyenlere inanma her çocuğun gelişimi farklı şükür kızım da sağlıklı vitaminleri iyi bekliyorum artık sıkıntı etmiyorum 🌸😂🦷
Prensesannesi2022 yeniannelik_ annem anlatıyor abim 11 aylıkken ilk dişi çıkmış ama benim de 4 aylıkken çıkmış şimdi kızım 6 aylık ve 6 dişi var 🤲 bence bebekten bebeğe değişiklik gösteriyor korkmayın
yeniannelik_ Kesinlikle her bebek farklıdır bende 7 aylıkken çıkarmışım babasında öyle bize benzememiş😅 ama cevre utanmasa bu çocuk hastalıklı dişi yok diyecekler en son biri elimde kalıcak 😂
ayla001 yeniannelik_ benim kızım 11 aylık ve dişli doğmuştu dişini çekmek zorunda kaldırlar ama şimdi hiç dişi yok hala hiç çıkmadı diş doktoruna götürdük 2 yaşına kadar normal sayılabileceğini söylemişti her bebeğin yapısı farklı