Edayy Bebeğim 2 aylık olacak bi kaç güne bir iki gündür burundan bi hırıltı tıkanık gibi bıde öksürüyor arada hapsrmada var hastamı oldu acaba 🙈hiçbirsey bilmrmek cok kötü atesi flan yok ama biyerde okudum küçük bebeklerde ates olmuyomus galıba bi yardımcı olabılırmısınız yasayanlarınız varsa🤦🏻♀️
Kingsinem Edayy benim bebeğimde 2 aylık olmak üzere. Ben saçım ıslak çamaşır astım maalesef hasta oldum gece gündüz maskeyi çıkarmadım ama 4. Gün de ona da bulaştı maalesef aynı şekilde hapşırık hırıltı ve öksürük oldu. Serum fizyolojikle sürekli burnunu açıyorum bol bol emziriyorum ateşi çıkmadı siz de sürekli kontrol edin. Umarım hasta değildir çok zorlanıyorlar çünkü 😔
Nrgngr Edayy geçmiş olsun benim bebegimde aynı şekildeydi bir sürü ilaç verdi doktor ama kullanmak istemedim ciğerlere inmedigi için evde doğal yöntem denedim etkisi de oldu yazayım siz de isterseniz uygulayabilirsiniz 3 güne hiç bir şeyi kalmamıştı bebeğimin . Akgünlük sakızını tavada 1 tatlı kaşığı eritip dumanını iyice pamuğa çektirdim gece yatarken bir gün sırtına bir gün göğsüne koydum öyle uyudu . Sabah akşam udi hindi yağı çörek otu yağı ile sırtını göğsünü ayak tabanını yağladim . Sürekli burnunu açık tutmaya çalıştım aspratorle çektirdim . Kendim emzirdigim için günde 5 6 sarımsak bölüp yedim . Dut pekmezi içtim 1 yk hergün Dut kurusu varsa onu da kaynatip içebilirsiniz biz bu şekilde atlattık inşallah size de şifa olur
Nili1308 Edayy canım Dr a gitmişsin diğer günler için bilgin olsun insaallqh bebegin burnu tikaliysa nefes alamadığım için öksürük ve mukusu atabilmek için de hapşırık tutar ben kendimde ki deneyimlerinden bunu gördüm bebeklerde burun temizliği tüm hastalıkların önüne geçmekte en önemli unsur geçmiş olsun umarım geçmiştir de
Kader6534 Edayy benimde bebeğim 9 aylık kuru öksürük ve balgam var aşırı burun akintisida var hırıltılı sesi uyuyamiyor sanırım salgın var ve bu 2 aydır aralıklı bir şekilde oluyor
Edayy Dayanamayıp götürdüm bugün Kingsinem dayanamayıp götürdüm bugün biraz soğuk algınlığı var dedi doktor ilac ve burun spreyi verdi inşallah ilerlemez🙈
Deryaltny Mustela göğüs balsamı deneyin göğsüne ve sırtına günde iki kere sürün direkt rahatlatıyor hırıltı kalmıyor bi kaç gün düzenli kullanın, tabi burnunu temizlemeyi ihmal etmeyin nefes alması kolaylaşır