Arastirananne44 Yardımlarınıza ihtiyacım var 🫢 Kardeşim Dubai den airfryer alacak ancak iki model arasında kaldım. Xiaomi hacim konusunda, philips de temizlik konusunda kafamı karıştırıyor
DlrOzn Arastirananne44 Bende xiaomi aldım küçük diye tereddüt ettim ama öyle değilmiş. Bizde 3 kişilik aileyiz 3,5 L gayet yeterli geldi. Temizliğide çok kolay
NuruKelam Arastirananne44 Xiaomi kullanıyorum haznesi küçük 2 kapya 2 yeşil biber anca sığıyor közlemek için. Patlıcan yapacaksam küçük seçersem yine 2 3 tane anca sığıyor. Patatesi biraz daha fazla alıyor zaten. Aynı ölçü de borcam aldım bazen onu kullanıyorum ama tek kişi bile anca doyar bu ölçüyle. Çıkarıp yıkanması çok güzel ona bir şey diyemem genel olarak memnunum ben ama pratik poğaça vs ısıtmak içinde kullanıyorum. Bir de buzluktaki etleri beklemeden 10 dakikada çözüyor o da güzel.
Bibengisu54 Bende alacağım karar veremiyorum ama 3litrelik asla almam çünkü çok küçük yani 3 kişi ye tavuk köfte bir şekilde yapılır ama en azından 4tane sufle kasesi girmeli içine diye düşünüyorum
Karpuzlufistiksarma Farklı marka ama anneme phlisp aldık xxl olanı büyük olani kesinlikle o derim… Bi kez alınacak büyük olanı al derim. Benim kullandığımda güzel ama küçük yani .