Deryaltny Bebek egzaması büyüdükçe geçer mi yaşayan var mı Dr kortizonlu krem verdi kullanmadım Aloe Vera sürdüm hafifletti ama büyüyünce tekrarlıyor mu başına gelen var mı
Mommmyyyyyyyyy Deryaltny bioderma nın kremini kullandık biz 4 5 aylık gibi olmuştu daha sonra geçti şimdi 11 aylık tekrarlamadı. Ara ara yine kullanmaya devam ettim ama
Sedoss02 Deryaltny bioderma kremini kullandım tam gecmedi 11 aylık gene çıkmaya başladı çevremden denize girerse geçer diyenler var yazın götürmeyi düşünüyorum
Mucize25 Mommmyyyyyyyyy hamgınkremı kullandınız bizimde oglumun yüzünde temre cikti ve büyüyor ne kullanmam gerekiyor
Mommmyyyyyyyyy yeniannee1 bioderma atoderm intensive baume bunu kullandım geçirmişti. Yine yine ara ara mutlaka kullanırım ama
Deryaltny Benim ki de tam 4 aylık çok korkuyorum büyüyünce geçmezse diye sürekli kaşımaya çalışıyor bide çok üzülüyorum biraz hafifledi ama mustela cicastela kullandık pek etkisi olmadı gibi
Mommmyyyyyyyyy Mucize25 bioderma atoderm intensive baume ben bunu kullanmıştım geçirdi. Bir deneyin isterseniz. Memnun kaldım ben
Deryaltny Ufak çaplı deri kuruluğunda mustela çok iyi genel olarak bütün ürünleri iyi ama bizimki biraz ilerlemiş yine faydası oldu galiba sudocrem kullandım onunla birlikte etki gösterdi ama deneyebilirsiniz
Mucize25 Mommmyyyyyyyyy canm teşekküler temre miydi senın bebegının yuzundekı yanagında vardı ve dıgerındede cıkmaya basladı
Deryaltny Mucize25 yok hayır egzama dedi Dr bebek egzamasıymış kızarık vücudu ve döküntüler var şimdi pul pul oldu geçiyo sanırım yavaş yavaş tekrarlanmasından korkuyorum kalıcı bişe olmaz umarım
Mommmyyyyyyyyy Mucize25 benim bebeğim de yüzünde ve vücudunda pul pul döküntüler vardı bazıları sivilce gibiydi çok şükür geçti şimdi bana da doktorumuz önermişti. Deneyin inşallah faydasını görürsünüz
Mucize25 Mommmyyyyyyyyy doktorum loco dermo dıe bı kortizonlu krem onerdı bıde bebanthol sensetive krem onerdı kuklanıyoruz ıns.gecer cok yayıldığı için kortizonlu kremdwn baskası hecırmez dedi
Mommmyyyyyyyyy Mucize25 öylemiii inşallah geçer sizinki ileri seviyede kortizonlu kremle geçer merak etmeyin