Mgpalb 2 yaş oğlumu sabır taşıyla memeden kesmeye çalışıyorum. Fakat çok zor geçiyor 2 gündür. Bu şekilde bıraktıran varsa gündüz uykusunu falan nasıl yaptırabildiniz acaba? Mümkün değil uyumuyor memesiz ne gece ne gündüz🥹
Turuncukafa15- Mgpalb iki gün geçmiş biraz daha sabır edin 3 4 gün sonra unutuyorlar. Su verip yatırmayı deneyin karnı tok olsun.
Turuncukafa15- Mgpalb kızım üçüncü gün artk geceleri iyi olmaya başlamışdı . Uyandığı zaman su verirdim geri yatardı . İlk iki üç gün çok zor geceleri ağlardı bende onla ağlardm . Anlıyorum sizi 🥲
Mgpalb Turuncukafa15- gerçekten o ağladıkça o kadar üzülüyorum ki ben de. Dayanamayıp emziresim geliyor. Sesi kısılıyor ağlamaktan. Şu anlık su versem de kabul etmiyor umarım bi süreden sonra dediğiniz gibi oğlum da kabul eder. Uykuya geçişi nasıl sağladınız peki? Gündüz arabaya atıp gezdirmeyince uyuyamıyor. Gece de istemeye istemeye bi şeyler izleterek uyutuyorum ama vicdan azabı çekiyorum o şekilde uyutunca da. Siz farklı bi şey yaptınız mı? Pış pışla kucakta gezdirmeyle uyumayı da reddediyor.
Turuncukafa15- Mgpalb gece uykusnda isterdı göğsüme salça sürmşdm tadını alınca gerı çkildı ağladı su vermışdm ayağmda sallardm sonra uyurdu 🥲 yarıladınız sabur edın emın olun geçiyor