gulsahhy Kızlar bebeklerinize kullandıgınız ve memnun oldugunuz doğal içerikli şampuan önerir misiniz? Bebeğim 3 aylık
Marianne gulsahhy mustella kullanıyorum. Doğal içerikli diye bir kavram yoktur aslında. En doğal içerikli olan zeytinyağlı sabundur.
Asyaveannesi04 gulsahhy mustela kullandım ilk doğduğunda o şişe bitince ecowell aldım yorumlar kokusu ve içeriği temiz memnunum 🌺
biimiyomyardimet gulsahhy ilk aylar mustela kullandım ama cildi çok kuru kızımın hep kremler sürüyordum. 6 aydır filan ecowell kullanıyorum çok memnunum kuruluğuna bile iyi geldi sürekli krem sürmek zorunda kalmıyorum.
Annesinindurusu biimiyomyardimet benim bebeğim şu an 3 aylık hemen başlarda yüzünde kizariklik oldu doktora söyledim çok önemli değil dedi sonradan artti doktorun yazdigi kortizonlu kremi ve mustelanin kremini kullandık. Mustelanin şampuanını kullanıyorum doktora söyledim ondan olur mu diye olmaz içeriği iyi şampuan dedi ama supheleniyorum çünkü normalde olmuyor mustela kremi sürüyorum ama banyo sonrası sadece yüzünde bir iki kizariklik oluşuyor.
neslihanyildiz lceLady sebametin içerigi çok kötüymüş ben bıraktım şimdi yorumları okuyordum ne alsam diye
CizerBirAnne gulsahhy ben ilk aylarda yeşilmarka kullandım, temiz içerikli güzel de bir şampuan. Fakat sonra köpük şampuanın daha pratik olduğunu farkettim, baby me nin köpük şampuanını kullamıyorum onun da içeriği iyi.
Mryzczy CizerBirAnne ben ilk 3 ay mustela kullandım bilindik marka diye. Allah’a havale ediyorum içerisinde kanserojen madde olduğunu 5-6 ay önce öğrendim. Akabinde dalin kullanmıştım . Onun da içeriğinin kötü olduğunu öğrendim. Bunların bilgisine sahip oldaydım kalıp sabun kullanırdım yine de onları kullanmazdım! Şimdi kendi çalıştığım şirketin ürününü kullanıyorum. İçeriğinin temiz oldupunu biliyorum çünkü. Şirketin ürün eğitimlerine katılırken zaten mustela ve dalinin içeriğini araştırmıştım. 4-5 aydır kullandığım bitkisel üründe hem gönlüm rahat hem de cildi ve saçları daha yumuşak oldu. Daha önce kızımın saçlrı keçe gibiydi. Genetik zannediyordum. Anlaşılan o ki kimyasallardan dolayı yapısı bozuluyormuş. Bu konuda aşırı gerginim hâlâ. Ama çok şükür geç olmadan öğrendim bunları..
momofdragon gulsahhy incia kullanıyorum şuanda. Yedekte de siveno var bitince ona baslarım. Köpük sampuanlar cok bereketli oluyor 4 aydır bitmedi
Senem_28 gulsahhy 1 sene boyunca sebamed kullandık. şimdi Eyüp Sabri Tuncer’in şampuanını kullanıyoruz
Smnl gulsahhy 3 sene mustela kullandım, denemek için moms green aldım, musteladan daha iyi geldi bundan sonra onunla devam edeceğim. 2. Bebeğim yolda ona da moms green kullanmayı düşünüyorum , göz yakmıyor
kasimonbes gulsahhy mustela ile basladim daha iyi bir oneri olursa onunla devam ederim ama her seyimiz mustela suana kadar bir sorun yasamadik. Gunes kremimiz vucur kremimiz vucut yagimiz pisik kremimiz hepsi mustela. Baska markaya gecersem de cildinde sorun olur diye korkuyorum acikcasi
sincapsk Annesinindurusu atopik bir cildi olabilir, minidolin kullanin. Egzamali cocuklara verilen bir sampuan, cok guzel bir sabun kokusu var ve son kullanma tarihini gecirirseniz bozulan bir ürün:) ben ogluma aldim bazen kendim de kullaniyorum vucudum icin.
Svgars Annesinindurusu benim bebeğimde de hep yüzünde bacak ve kolda yuvarlak egzama gibi kabuklaşma var bende araştırıyorum mustellanın kurucilt olanı var kararsız kaldım
TwinMom- Annesinindurusu benimde 4 aylık oğlum öyleydi. Atopik dermatit dediler. Dalin, unibaby gibi çok kimyasal madde içeren şampuanlardan dolayı oluyormuş. Doktorum viapecia diye bir şampuan önerdi onun kullanıyoru. Birde mustela krem işte. Azaldı fakat bazen kaşınıyor galiba elini oraya götürdükçe tekrar oluşuyor. Şimdi doktorum damla verecek. Diğeri ikizi kızım içinde mustela şampuan kullanıyorum. Yedekte ecowell var. Musteladan memnunum . Bir daha asla dalin kullanmam
-Yenianne-- Annesinindurusu aynı olay benim bebeğimde de oldu ve malesef mustelanın şampuanından kaynaklanıyordu mustelanın nemlendirici balmını kullanıyorum o hiçbir şey yapmıyor şampuanı değiştirdim normale döndü vücudu..