Asyakussss Sevgili anneler… kızım 3 buçuk aylık ve aşırı salyalanmaya,herşeyi ağzına götürmeye başladı.Bu yüzden bir kehribar kolye almak istiyorum ama gerçekten güvenilir ve işe yarayan olan.Siz kullanıyor musunuz? Hangisini önerirsiniz?
DenizSultan01 Asyakussss biz kullanıyoruz ve baya işe yarıyor şuan diş çıkarma dönemindeyiz çok şükür ateşi olmadı huzursuzluğu ve uykusuzluğu çok az seviyede ama güvenilir bi yerden alın bence çünkü sahte taş kullanabiliyorlar orijinal taş biraz pahalı. İsterseniz özelden yazın numarasını vereyim bi görüşün
siyahekran06 Asyakussss gerçeği sıcak suya tutunca koku gelenmiş. Ama faydası olması için hiç çıkarmadan takın diyolar. Her boncuk tek tek düğümlenmiş kolay kolay kopcak bişey değil. Bende küçükken takmya cesaret edemedim 1 yaşından sonra kullanmaya başladık faydası var salyaya ateşe.
Gamzedagyeli Asyakussss ben 2.5 aylıktan beri kullanıyorum salyasi azalmadı tabiki ama uykularimiz huysuzluklari falan çok iyi durumda. Atak dönemlerinde de oldukça rahat ettik. Instagram’da kehribar kolye dünyası diye bir sayfadan aldım satıcı çok ilgili ve hızlı kargo yapıyor ve Sertifikalı ürün
ElifHaziran2507 DenizSultan01 kızım 6 aylık takmaya korkuyorum çeker eline bisey olur ağzına kaçar mı falan gecede takıyor musunuz
DenizSultan01 ElifHaziran2507 evet bizimki arada elliyor farketti artık onu ama ipi çok sağlam kopma olmuyor baya çekiştirdim denedim ama gece kontrol ediyorum isterseniz gece çıkarın içiniz rahat etsin
Ygz12ygz Bemde sertifikalı aldım bebegim 15 aylik hiç ise yaramadı cozum arıyorum hala akiyor göl gibi