Alminam2311 Kızım 2 aylık yattığı yerden kendini kaldırmaya çalışıyor sanki oturmak istiyor gibi kalkamadigi için zorlanıyor bi ara oturur pozisyonda tuttum yumuşak şekilde rahatladı yani ne yapmam lazim oturmasi icin cok erken biliyorum ama sürekli kalkış sergiliyor ilk doğduğu haftalardada kafasını döndürmeye başlamıştı anlamıyorum benim bebeğimde mi tuhaflık var her bebekte böyle oluyor mu
SuhedAras16 Alminam2311 bizimkide biraz hızlı davrandı 3 aylıkken mamas papas ın oturaklarında oturuyordu onlar özel destekli omurgasına kemiklere zarar vermiyo şuan 18 aylık herşey yolunda
snyldzz Alminam2311 bazı bebekler çok erken dönüp çok erken yürüyebilir, her çocuğun gelişimi farklı siz yine oturtmamaya çalışın kemik gelişimi için 2 aylık çok küçük fakat doktorunuza danışın bence bazı bebeklerde erken oturma oluyor 🤗
Busranehirmila Alminam2311 oturmaya hevesli benim kızım da öyleydi ben kucağımda hep karşıya bakacak şekilde popodan destekli tutuyodum yatmıyodu zaten. Her alt değiştirmede elleriyle parmaklarımı tutuyodu kalkmaya çalışıyodu baya da kalkabiliyodu videolarımız bile var öyle. Bazı çocuklar böyle erken oturuyolar şuan 2.5 yaşında kızım herhangi bi soruna yol açmıyor korkmayın
Tugceonrdml_ Alminam2311 tummy time yani karın üstü zaman sırt kaslarını güçlendiriyor ama kesinlikle oturtmayın çok çok erken
yagmursarya Benim kızım da aynen böyleydi, çok erken oturmaya ve başını tutmaya başladı. 10 aylıkken de yürüdü. Eğer bi egzersiz vardı adını unuttum şimdi, koltuk altına destek koyup yüz üstü uzatılan, onu yaptıysanız sırt kasları güçlenmiştir.
Alminam2311 yagmursarya bazen yüz üstü yatırıyorum yastığı eğimli bir şekilde sabitleyipte bu etki etmiş midir bilmiyorum