Cansudemirell Atak hesaplayabilen biri bakabilir mi Beklenen 4 eylül doğum da 4 eylül erkek bebek. Ne uyuyo ne memeden ayrılıyo sürekli kucaktayız çıldırmak üzereyim 😪😪
Salimmetee Cansudemirell Sıçramanın bitişine 4 gün kalmış biraz daha sabredin Allah yardımcınız olsun 🙏 henüz çok küçük zamanla alışacaktır siz kendiniz de sıkıntı yapmayın bebek-anne bağı çok güçlü siz gergin olursanız bebeğinize de geçebilir huzurlu mutlu hep sağlıklı olun 😊
esen1922 Cansudemirell kızlar merhaba bende yeni anneyim 21 günlüğüz geceleri uykuya zor dalıyor Ağlıyor gazı çok oluyor bu Atak nedir benide aydınlatır mısınız? Beklenen doğum tarihi 2 ekim oğlum 19 Eylül’de dünyaya geldi
Masalinannesiii Salimmetee benimde soylermisiniz😊 16.08 .2019 dogum tarihi 09.09.2019 beklenen tarih erken dogum benim ne zaman acaba kac gun surucek
[silindi] Salimmetee banafa bakarmisiniz tahmini 3 eylul 31 agustos dogum kix bebek gunduzleri uyurdu uyumuyo surekli beni istiyor 1 ay 9 gunluguz
Gamzemsl Salimmetee bizimkinide hesaplar mısın beklenen doğum tarihi 17 ağustos Gercek dogum 16 agustosta oldu kiz bebek Gunduz cok uyku uyumuyor gaz sancilari cok
Salimmetee Masalinannesiii sıçramaya 2 gün kalmış canım elifbektas1476 bitişine 28 gün var 😨 edagoktug53 21 gün var canım [silindi] 3 gün kalmış bitişine canım
Yusufunannesii Salimmetee lütfen benimkini de hesaplayın çok yoruldum artık erkek bebek bebeklenen doğum tarihi 5 Eylül doğum tarihi 21 ağustos
MerveCagan Salimmetee merhaba rica etsem banada bakabilir misiniz çok huysuz bebeğim ve zor durumdayım daha 3 haftalığız birde Beklenen doğum 17 eylül Doğum tarihi 20 eylül erkek bebek
Salimmetee Gamzemsl bitişine 14 gün kalmış henüz daha küçük gaz sancıları olabilir canım benim bebeğimde de çok oluyordu geceleri uyuyorsa ve doktorun da gelişimi iyi diyorsa endişe etme yemeklerinde kimyon kullan bol bol gaz sancılarına bir nebze iyi gelecektir ve bebeğinin huzurlu olduğu saatlerde yavaş yavaş masaj yap rahatlatacaktır inşallah 🙏
aysealtuntas Salimmetee rica etsem hesaplarmaısınız doğması gereken gün 26 Ekim doğduğu gün 24 Ekim erkek şimdiden çok teşekkür ediyorum 🙏🤗
Gamzemsl Salimmetee biraz once baya kustu uzerini falan degistirdim birden aglama krizine girdi ne emmek istedi ne de kucagimda sustu kendini yirtarak agliyor😢aglarken uykuya daldi ne kadar uyuyacagina dair hic bir fikrim gunduz uykusu 15 dk cok nadir geciyor 🤦🏻♀️
123Masal Salimmetee bizede bakar mısınız rica etsem 😞 beklenen 17 şubat gerçekleşen 23 ocak 2019 kız bebek şimdiden teşekkür ederm 😘
Hedi19 Salimmetee rica etsem benimkinede bakarmısınız beklenen doğum 12 eylül doğduğu gün 21 eylül erkek bebek
Bebegimibrahim Salimmetee merhaba size Zahmet bana da baksanız 4 eylülde dogdu erkek bebek ama beklenen tarihi 40. Haftanın doluncamı oluyor bilmiyorum ki
Salimmetee Bebegimibrahim doktor size beklenen doğum tarihi söylüyor yada genelde ultrason resminde yazabiliyor canım
Salimmetee Gamzemsl Allah yardımcın olsun zor evet bende çok yaşadım uykusuzluk ve ağlamaları o ama öncelikle sen sakin huzurlu ol. Yanına gelip bebeğinle ilgilenecek birileri varsa önce kendini rahatlat bazen anne bebek arasındaki bağ da çok etkiliyor ve bebeğin alışana kadar biraz maalesef ağlayabiliyor inşallah tez zamanda geçer sende bebeğin de rahat edersiniz