Btly Kızlar eşime bedelli askerlik çıktı.10 gün sonra askere gidecek 🙁 istanbul/Maltepe’ye çıktı. Biz Isparta da oturuyoruz. Ulaşımla ilgili birkaç sorum olacak bilen birileri yardımcı olabilir mi acaba? 🙏🏻🙏🏻
mizmizpera Btly yarım saatte ulaşır taksiyle. Minibüse binerse 1 saati bulabilir o da trafikten normalde 10-15 km mesafesi var.
Btly AA201207 otobüs bileti olarak birtek Ataşehir dudullu otogarına götürüyor. Acaba orada inse Maltepe çok mu uzak kalır? Nasıl ulaşım sağlayacak oraya 🙏🏻
AA201207 Btly çok uzak mesafe değil sehirici servis vardır firmadan öğrenebilirsiniz Maltepe ye de gidiyordur muhtemelen servis
AA201207 Btly bu arada ben K.Koç u düşünerek yazdım başka firma düşünüyorsanız onunla ilgili bilgim yok
Btly AA201207 hmm çok mantıklı servis hiç aklımıza gelmedi. Yarın bi arayıp soralım teşekkür ederim 🙏🏻
Btly mizmizpera teşekkür ederim açıkçası istanbulda taksi fiyatlarıda biraz korkutuyor ilginiz var mı bu konuyla ilgili. Birde hızlı trenle gitse Pendik durağı var. Ordan ulaşım nasıl acaba Pendik tren garından Maltepe’ye
Btly antropologanne Pendik’ten ne kadar uzaklıkta acaba. Ulaşımı nasıl sağlayacak otobüs minibüs metro filan? Biraz aydınlatırsanız çok sevinirim 😂
antropologanne Btly Yht indiğiniz zaman hem marmaray var, hem otobüs hem minibüs. Mesafe cok uzak deĝil diye tahmin ediyorum. Otobüs ile de geldiğiniz zaman her firmanın servisi oluyor sizi belirli noktalara bırakan. Servis kullanabilirsiniz.
Elmsnghn Movit diye bı uygulaması var bulunduğunuz konumdan gideceğiniz yere kadar sizi en iyi şekilde nasıl gideceğinizi tarif ediyor. deneyin isterseniz